Friday favourites #101

Van heerlijke vegan lasagne tot een judo clinic van Henk Grol en van mijn nieuwe favo huispakkie tot een fijne afspeellijst op Spotify. In deze blog geef ik je weer een kijkje in mijn favoriete momentjes van afgelopen week. Let’s go!.

Favo ‘out of my comfortzone workout’: een judo clinic van Henk Grol!

Foto gemaakt door Joyce Bongers.
Foto gemaakt door Joyce Bongers.
Foto gemaakt door Joyce Bongers.
Foto gemaakt door Joyce Bongers.

Ik werd door Adidas uitgedaagd om te komen judoën met Henk Grol. Daarvoor kom ik wel naar Amsterdam hoor! Afgelopen vrijdagavond was het zover. We begonnen rustig met een warming-up en oefeningen voor de coördinatie. Daarna begon het echte werk. We leerden verschillende judo bewegingen en oefenden hoe je het beste kan vallen, ook handig voor mij voor buiten het judoën. 🙂

Ik heb een toffe én leerzame avond gehad. Een ipon uitvoeren lukt nog niet helemaal maar wel weet ik iets beter hoe je iemand op de grond kunt neerleggen #altijdhandig lijkt me…  Henk, ik heb mega respect voor je doorzettingsvermogen, je bent een sportvoorbeeld!

Favo diner: burgers en een vegan lasagne!

Afgelopen week ging ik wel twee keer uiteten! De ene keer koos ik voor een burger met heerlijk mals vlees (Ellis Gourmet Burger, Breda) de andere keer koos ik voor een vegan lasagne (Tati, Nijmegen). Ik ben over het algemeen geen grote vleesliefhebber, eet het wel op zijn tijd maar kan ook bewust kiezen voor een optie zonder vlees of dus zelfs vegan. Ik streef er niet naar om 100% vegetarisch te worden. Wel maak ik bewuste keuzes wat betreft mijn voedingspatroon. Vind ik vlees toevoegen aan een bepaald recept niet per se nodig? Dan laat ik het weg. Eet ik buiten de deur en heb ik zin in een lekkere burger? Dan maak ik die keuze. Ik ben van mening dat je met deze visie al een heel eind komt.

Favo nieuw huispakkie: ADIDAS!

Adidas heeft een nieuwe hoodie gelanceerd. Niet zomaar een maar een hoodie die #RIPREADY is! Dit houdt in dat je het vest in een keer open kunt trekken. Handig voor als je haast hebt en je hoodie snel uit wilt doen! Daar komt bij dat het pakkie heeeerlijk zit. Behalve een nieuw trainingspak is het voor mij dus ook meteen een nieuw favoriete huispakkie! (Pssst! Die heerlijke hoodie shop je hier!)

Favo hardlooprondje: 12 kilometers door de natuur!

Sinds ik in de stad woon, geniet ik nog meer van een rondje door de natuur! Bijna geen andere mensen om je heen (enkel andere hardlopers die ook goed bezig zijn), de frisse wind door je haren, het gefluit van de vogels en overal groen. Ontsnappen aan de drukte van de stad, moet je zeker eens proberen!

Favo Spotify afspeellijst voor het studeren: ‘Maximum Concentration’

Wil ik mezelf even helemaal concentreren op mijn studie of ander soort werk? Dan zet ik vaak deze afspeellijst op! Ik word er helemaal ZEN van en kan daardoor geconcentreerd bezig zijn met mijn werk #aanrader.

Wat zijn jouw favoriete afspeellijsten op Spotify op dit moment? Laat het me weten in een reactie want ik ontdek graag nieuwe afspeellijstjes!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Rachel Kromdijk 16 september 2018 22:11

    Ah zoveel respect voor jou, enorm goed bezig zeg.. en och die hamburger ziet er enorm goed uit!

    • Jip Sanders 9 oktober 2018 13:14

      Hoi Rachel, bedankt voor je lieve berichtje. En JAAAA die burger was zo lekker!

Geef een reactie