Friday favourites #102

Ik proefde ‘gezond’ ijs, ging een dagje naar Papendal en ontmoette daar een topatleet, kreeg de uitslag van de röntgenfoto en ging spontaan uiteten met les parents! Kijk je mee naar al mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Favo toetje: OPPO ice cream – ‘choc chip cookie dough’.

Ik was hier een beetje sceptisch over want: ik ken Ben & Jerry’s ijs en dat kan naar mijn mening niet snel overtroffen worden! Toch was ik benieuwd naar deze meer ‘healthy’ variant. Wat er zo meer ‘healthy’ aan is? Dat is eigenlijk heel simpel, er zitten een stuk minder calorieën in deze bak in vergelijking met bijvoorbeeld de lekkere Ben & Jerry’s. Om jullie een beeld te geven hieronder een vergelijking van de voedingswaarden:

Ben & Jerries ‘cookie dough’: ongeveer 270 calorieën voor 100 ml ijs.
OPPO ‘cookie dough’: ongeveer 85 calorieën voor 100 ml ijs.

Mijn oordeel? Ik vind het een lekker toetje en een goede vervanging als je even op de calorietjes wil letten. Maar Ben & Jerry’s blijft toch de allerlekkerste!

Favo event: een dagje naar Papendal met Vifit & Susan Krumins!

Fotograaf: Andy Astfalck

Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd door Vifit Sports om een dagje naar Papendal te komen. LEUK! We kregen een aantal inspirerende en leerzame (sport)praatjes, mochten de nieuwste energie repen van Vifit proeven (later meer!) en kregen een zware workout van de enige échte Susan Krumins! Bedankt Vifit voor deze sportieve én gezellige middag! Ik heb door jullie verhalen (én Susan) weer nieuwe motivatie gevonden!

Eerst wat leerzame (sport)praatjes…

Fotograaf: Andy Astfalck

Toen de nieuwe energierepen proeven…

Fotograaf: Andy Astfalck

Vervolgens naar buiten voor een echte workout van Susan Krumins!

Fotograaf: Andy Astfalck
Fotograaf: Andy Astfalck
Fotograaf: Andy Astfalck

We sloten af met een rondleiding en een gezellige (en lekkere) lunch met zijn allen!

Fotograaf: Andy Astfalck

Vifit en Susan, bedankt voor het toffe event, de nieuwe inzichten en motivatie!

Favo moment: spontaan uiteten gaan!

Ik had mijn avondeten al klaargemaakt toen mijn vader belde: ‘Jip ga je mee uiteten?’ Uhm oké! Samen met mijn papa en mama at ik een lekkere burger met parmezaanse kaas en truffelsaus. En niet te vergeten: mijn favoriete frietjes (met cajunkruiden!) TUM! Uiteten is gezellig, maar spontaan uiteten is nog veel meer genieten!

Favo news: geen breukje in mijn voet!

Het was even spannend maar ik heb de uitslag! Er is GEEN breukje in mijn voet zichtbaar! Holadijee! Ben je benieuwd naar het hele verhaal? Klik dan hier.

Favo ‘ik-hoef-niet-meer-de-deur-uit outfit’: panterprint met Adidasslippers!

Een panter joggingbroek, roze hartjessokken en kleurrijke Adidasslippers. Het is duidelijk. Jip hoeft niet meer de deur uit! 🙂

Heb jij ook zo’n favoriete chill-outfit waarmee je eigenlijk de deur niet uit kan? 😛

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Rachel Kromdijk 21 september 2018 22:22

    haha heerlijk he zo’n outfit, de outfit waarbij je laat zien dat je niets meer wilt doen! je bent super goed bezig geweest zeg, respect

  2. Pingback: 24 x mijn mooiste momenten van mijn 24e levensjaar. – Jipsanders.com

Geef een reactie