Friday favourites #103

Een high-wine met mijn liefste mama, een hardloopronde die beter ging dan verwacht, een fijne zondagmiddag op de bank en een recept wat makkelijker is dan je denkt! Kijk je mee met mijn favoriete momentjes van afgelopen week? 🙂

Favo food: High winen met mama!

Afgelopen week had ik een vrijdagmiddagborrel die ik wel heel gezellig vond! Van stokbroodjes met verse pesto en alioli tot kaasjes en gehaktballen. Onder het genot van heel wat wijntjes besproken we de drukke week door. Ik kan echt genieten van deze momentjes! Maar dat hoef ik denk ik niet te zeggen als je bovenstaande foto’s ziet… 😉

Favo workout: een hardloopronde die beter ging dan verwacht!

Zoals je misschien al gelezen had, sta ik over ongeveer 4 weken aan de start van een 20 kilometer run in Marseille. Om deze reden wil ik mijn afstanden echt naar de 10+ km krijgen! Helaas is het een dilemma tussen rust pakken #blessure of opbouwen #Marseille. Ik was dan ook enorm opgelucht dat mijn rondje van 10 kilometer best wel goed ging! Ja, mijn voet voelt nog steeds niet helemaal oké maar heel veel last heb ik er ook niet van gehad. Ga ik die 20 kilometer in Frankrijk dan toch kunnen rennen? Komende week mag ik naar een sportarts die mij hopelijk meer duidelijkheid kan geven!

Favo chillmoment: een zondag zoals een zondag hoort te zijn!

Zondag was het VIES WEER! Wie is er niet natgeregend? Na een hardlooprondje nam ik een warme douche en hoefde ik ook de deur niet meer uit! Ik deed mijn fijnste chillpakkie aan en kwam ook de bank niet meer af. Ik volgde de Dam tot Damlopers, keek wat leuke programma’s op televisie en wat series op Netlix. Dit was een zondag zoals een zondag hoort te zijn!

Favo kleur: zwart!

Zwart op zwart met uhmm ja zwart… oeps #ikhouervan

Favo ontbijtje: fruitige smoothiebowl die binnen no-time klaar is!

Dit ontbijtje ziet eruit alsof er urenlang aan gewerkt is voor een perfecte foto. Maar als je mij een beetje kent weet je dat ik daar geen geduld voor heb. Dit is echt in 10? 5? minuten gemaakt! Stap 1: Mix kwark met bevroren fruit in de blender. Stap 2: doe er nog wat extra fruit en granola overheen. En klaaaar!

Pssst! Deze toffe bowl heb ik gekregen van Susty Amsterdam. Dit bedrijfje is opgestart door Kristie. Zij kwam er op een reis door Azië achter hoe creatief de locals kunnen zijn met natuurlijke producten. Susty heeft als doel om oude, gebruikte kokosnoten en bamboe een nieuw leven te geven om het afval te verminderen en plastic tegen te gaan. Dit vind ik een erg tof initiatief! En met de code ‘JIP’ krijg je nu 20% korting op je bestelling! 🙂

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article

Geef een reactie