Friday favourites #104

Van iets te vaak buiten de deur eten tot een gele vriend en van een heerlijk herfstzonnetje tot een tv-programma waarvan ik tranen in mijn ogen krijg… Kijk je mee met mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Favo workout: 13 kilometers met mijn lieve hardloopvriendinnetje!

Afgelopen zondag was het PERFECT hardloopweer! Daar moesten we gebruik van maken. We kletsten zoals altijd kilometers lang door en zo waren de 13 kilometers opeens voorbij. We liepen door mijn favoriete stukje van Nijmegen –> De Ooij!

Favo bezigheid: buiten de deur eten!

Afgelopen week heb ik schandalig vaak buiten de deur gegeten. Ook al is mijn portemonnee nu minder blij, ik zelf word er wel heel blij van! 🙂 Nieuwe eettentjes ontdekken, eindeloos geklets en natuurlijk: lekker eten! Vrijdag at ik een burger van naanbrood met frietjes bij eetcafé Funkenstein, zondag was het tijd voor pizza van de Pizzabakkers en maandag koos ik voor een rijkelijk belegd broodje bij Bairro Alto. YUM! Dat was smullen!

Favo redder in nood: mijn gele regenjas!

Enorme druppels kwam naar beneden vallen maar met deze gele vriend bleef ik toch nog grotendeels droog! Dat was toch echt een favoriet momentje!

Favo lunch: grote pannenkoek met toppings!

Een stapel kleine pannenkoekjes, ik snap niet hoe mensen daar het geduld voor hebben?! Ik heb het een paar keer geprobeerd jeetje wat duurt dat lang!

Ik maak vaak één grote pannenkoek. Die ik vervolgens versier met een hele berg toppings. Afgelopen week met: hüttenkäse, gebakken appel en rozijnen, walnoten en honing. Met welke toppings zou jij je pannenkoek nog lekkerder maken? Volgende keer ga ik voor Nutella en banaan denk ik! 🙂

Favo feeling: middagdutje met het herfstzonnetje dat naar binnen schijnt!

*Oké, héééél eventjes kan ik wel gaan liggen*. Maar toen het herfstzonnetje naar binnen kwam schijnen werd ‘héééél eventjes’ toch ietsje langer. Ik kon in ieder geval even heerlijk tot rust komen na een drukke dag studeren!

Favo programma: Ontvoerd – RTL 4

Ik krijg niet snel tranen in mijn ogen tijdens het kijken van films/tv-programma’s. Maar bij ‘Ontvoerd’ gebeurt het bijna iedere week. Het is een programma dat iedere dinsdagavond op RTL 4 te zien is. John van den Heuvel helpt papa’s en mama’s om hun naar het buitenland ontvoerde kindje terug te halen. Soms zien ze hun kindje voor het eerst na jaren weer terug, soms is er heel snel weer een emotioneel afscheid. Als ik het programma zo kijk denk ik iedere keer: dit is het ergste wat je kan overkomen. Het is iedere keer weer een ander verhaal, enorm spannend hoe het afloopt en tevens ook de werkelijkheid. Dat maakt het voor mij een bijzonder programma.

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie