Friday favourites #105

Van een ‘euforische’ hardloopronde tot herfstkriebels en van mijn favoriete ‘binnen-blijf datenight’ tot het grootste voordeel van thuis werken. Oja, en ook iets met iemand die ik nog nooit gezien had maar voor mijn gevoel al jaren ken! Kijk je mee met mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Favo feeling: een herfstige zaterdagmiddag!

De zomerperiode is fijn maar nu ben ik er zeker van: de herfst is mijn meest favoriete seizoen! De gekleurde blaadjes aan de bomen, de frisse en heldere lucht en gelukkig ook nog wat zonnestralen. Afgelopen zaterdag heb ik genoten van even niets ‘moeten’ maar enkel en alleen genieten van de zaterdagmiddag. Onder het genot van een lekkere ijsco en een koud biertje op het terras. Dit was fijn.

Favo datenight: kaarsjes aan, Netflix op, beentjes omhoog en VOER!

Een avondje uiteten of naar de bioscoop samen is leuk. Maar zo nu en dan vind ik een datenight thuis op de bank net zo heerlijk. Kaarsjes aan, een spannende Netflixserie, een warm dekentje en comfort food. HEEL VEEL comfortfood.

Favo rondje: 15 km + een runners high!

Het was een vroege zondagmorgen, het zonnetje kwam langzaam op en ik had een duurloop op de planning staan. Van vijftien hele kilometers om precies te zijn. Het is namelijk nog maar drie weken tot de 20km run in Marseille!!! Ik besloot zo snel mogelijk de stad uit te rennen en de natuur op te zoeken. Stiekem had ik er best zin in. Na ongeveer 10 kilometer kwam ik opeens de mysterieuze ‘runners high’ tegen! (Pssst! In deze blog vertel ik je er graag meer over! 🙂 ) Heb jij wel eens een runners high ervaren?

Favo voordeel van thuis werken: uitgebreid kunnen lunchen!

Thuiswerken. Soms werkt het voor mij totaal niet (iets met teveel afleidingen) de andere keer vind ik het heerlijk om productief te kunnen werken in mijn meest comfy joggingspak. Één ding wat altijd fijn is aan thuis aan de slag gaan is uitgebreid kunnen lunchen! Zoals deze gebakken eitjes met vegetarische filet en kaas. YUM! En nu snel weer verder aan de studie…

Favo meeting: Monique!

Monique volg ik al jaren via Instagram. We besloten om een keertje af te spreken omdat we een soort van in hetzelfde schuitje zitten (lees: allebei ‘bloggende hardlopers’ of ‘hardlopende bloggers’, het is maar hoe je het bekijkt 😉 ). Afgelopen week kwam ze richting het zonnige Nijmegen voor een gezellige klets- en fooddate. En weet je wat het leuke was, we hadden het gevoel dat wel elkaar al jaren kende. Er wordt wel eens haat uitgesproken over dat hele social media gebeuren maar hoe tof is het dat je op deze manier mensen kunt ontmoeten die je anders nooit tegen was gekomen?! Thanks Instagram!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Let me know!

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Monique 15 oktober 2018 19:16

    Aaah lief!! Ik vond het mega leuk ? Liefs, Mo

Geef een reactie