Friday favourites #106

Wéér is er een week voorbij gevlogen! Wederom blik ik graag terug op de meest fijne momentjes van afgelopen dagen. Dat was dit keer een heel tof moment tijdens de 10km run in Eindhoven, iets met mijn nieuwe favoriete eiwitreep & een nieuw kapsel! 😉 Kijk je mee?

Favo moment: *ga ik het echt redden?!*

Ook al was dit pas de tweede keer dat ik een 10 kilometer wedstrijd rende toch had ik een streeftijd. Ik wilde namelijk heel graag onder die 50 minuten eindigen. De hele run spookte dit doel door mijn hoofd. *Ga ik dat WEL halen? Ga ik dat NIET halen?* Dan is het extra fijn als je er in de laatste 500 meter achter komt dat het met een sprintje zeker gaat lukken! Met een glimlach van oor tot oor (+ hele vermoeide benen) stapte ik over de finishlijn. YES, ik heb mijn doel behaald met een tijd van 49 minuten en 15 seconden!

Favo feestje: En nu de kroegen in!

En dus was het tijd voor een drankje. Samen met vrienden, vriendinnen, mijn broertjes en een heleboel andere renners doken we de kroegen in. En ik moet zeggen alcohol drinken na het rennen valt zwaar, heeeel zwaar. HA – HA. Maar dat kon ik van te voren eigenlijk ook wel bedenken… Ik vond het in ieder geval heel gezellig!

 Favo ontwikkeling: ‘bewustere’ keuzes maken wordt je steeds gemakkelijker gemaakt!

Voor mijn gevoel steken supermarkten steeds meer in op ‘bewustere’ keuzes. Dan bedoel ik voor jezelf (‘gezonder’) en voor de wereld (‘milieuvriendelijker’). Denk aan het steeds meer uitgebreide vega(n) assortiment (I like!), verschillende ‘tussendoortjes zonder toegevoegde suikers’ en ook steeds meer guilty pleasures met fijnere voedingswaarden, zoals dit bak met ijs. Hoewel ik vind dat je af en toe ook lekker ‘ongezond’ mag genieten. Vind ik het heel tof dat er steeds meer keuzes komen. Wij blij, de wereld blij.

Favo nieuwe eiwitreep: ‘Perfection bar crunchy – WHITE CHOCOLATE-COOKIE FLAVOUR (Body and Fitshop).

OH MY… Ik heb een nieuwe favoriet hoor! Deze ‘Perfection Bar Crunchy’ vind ik best wel heel erg ‘perfection‘. Iedereen heeft natuurlijk een eigen persoonlijke voorkeur, maar als je het aan mij vraagt vind ik deze eiwitreep de ALLERlekkerste! 🙂

Favo feeling: een bezoekje aan de kapper!

Ik moet zeggen dat drie uur in een kappersstoel zitten niets voor mij is. Maar na een drukke dag, wilde ik niets liever dan gewoon in een stoel neerploffen. De puntjes werden eraf geknipt en door middel van een hoofdmassage werd er een nieuw kleurtje ingespoeld. Nog een heerlijk ruikend haarmaskertje erin en ik voelde me echt herboren toen ik de deur uitstapte! Ik ben heul HAPPY met mijn nieuwe haar! 🙂

Nu ga ik genieten van mijn weekend! Jij ook?

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Rachel Kromdijk 21 oktober 2018 11:22

    Wauw je haar ziet er prachtig uit zeg! en goed bezig met het bewuster eten 🙂

Geef een reactie