Friday favourites #107

Afgelopen vrijdag had ik dubbele stress want ik moest nog even een tentamen maken voordat ik in het vliegtuig naar Frankrijk stapte. Daarom besloot ik de friday favourites blog een weekje over te slaan. Daarom deze week wel een extra lange versie! 🙂 Van een vegan pasta carbonara tot een magische run door de Franse bergen van iets te veel toetjes tot een goedgekeurd scriptieplan! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen twee weken?

Toetjestijd!

Ik genoot van heel veel verschillende toetjes. Ik heb het geluk dat ik als blogger regelmatig pakketjes krijg thuisgestuurd. Dit keer kreeg ik heel wat bakjes ijs van Ben & Jerry’s en Breyers. Die moesten natuurlijk wel geproefd worden. Omnomnom. Ik heb niet een specifieke favoriet maar vind juist de afwisseling wel lekker!

Maar ik genoot niet alleen van bakjes ijs als toetje. Ook at ik een vegan kokos-bananen taartje en natuurlijk koos ik ook een keertje voor een enige echte brownie!

Laatste duurloop voor Frankrijk!

Ook liep ik een heerlijke laatste duurloop voor de 20 kilometer run in Frankrijk. Ik rende de Zevenheuvelenloop als laatste training en die ging goehoeeeed. Ik liep lekker, genoot van het heerlijke ochtendzonnetje én kreeg meer vertrouwen in de run in Frankrijk volgende week.

Pizza party!

Het was weer een (pizza)feestje! Ik mocht de mini pizzabodems van Magioni uitproberen. We belegden ze met tomatensaus/currypaste, champignons, uit, geitenkaas, pizzakruiden en veldsla. DIT WAS SMULLEN kan ik je vertellen! 🙂

Shooten met STOX Energy Socks

Ook had ik een foto- en videoshoot in Amsterdam afgelopen week. Voor de nieuwe wintercollectie van STOX Energy Socks om precies te zijn. Mijn eerlijke mening: ik vind ze mega tof! Ik hou wel van groene tinten en met een roze touch vind ik ze behalve stoer ook vrouwelijk! I LIKE! Dit zijn mijn nieuwe favourites. En ga ze denk ik meteen in Frankrijk uitproberen! (Psssst! Je bestelt ze hier).

Smullen van een vegan pasta carbonara.


Lief vriendinnetje Lotte maakte afgelopen week vegan pasta carbonara voor mij. Ik had vooraf geeeeen idee met welke ingrediënten je een pasta carbonara maakt want: geen kaas? spekjes? room? ei? HOE DAN. Het is haar toch gelukt. Ik heb gesmuld! (Het receptje is van Delicious Ella).

Op naar Frankrijk!

Mijn tentamens waren voorbij en dat betekent dat het tijd was voor mijn REISJE NAAR FRANKRIJK! En niet alleen om daar croissantjes en crépes Nutella te gaan eten. Ook voor een hardloopwedstrijd. Maar daarover lees je hieronder meer… 🙂

Zonder twijfel, mijn mooiste hardloopronde ooit!

Precies zoals ik het zeg: mijn MOOISTE hardlooprondje ooit. KIPPENVEL over mijn hele lichaam. In deze blog vertel ik je uitgebreid hoe deze magische run verliep.

Eigen ontbijtjes!


En ondanks dat ik enorm heb genoten van alle Franse zoetigheden en kaasjes. Eigen ontbijtjes smaken na zo’n weekend ook weer fijn. Voor zo’n goed gevuld bakkie als op de foto, kom ik graag mijn bed uit!

Lief huisgenootje gaat op avontuur!

Eigenlijk vind ik dit helemaal geen favoriet momentje. Maar toch ook weer wel omdat mijn lieve huisgenootje Tessa waarschijnlijk geweldige avonturen gaat beleven. Een enkeltje naar de andere kant van de wereld. Ik doe het haar niet na. GENIET ERVAN TESS! Ik ga je missen.

Scriptieplan goedgekeurd!

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Eindelijk. Ik kan aan de bak. Er werd me al verteld dat een scriptie onderzoek alleen opstarten moeilijk kan zijn. Maar nu heb ik daadwerkelijk een concreet plan dat ook nog eens is goedgekeurd. Komende tijd worden het dus heel wat uurtjes in de bibliotheek. Maar ik doe natuurlijk alles voor die laatste studiepuntjes!

En nu, nu ga ik genieten van mijn weekend!
Heb jij nog toffe plannen? 🙂

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie