Friday favourites #108

Afgelopen week leek het voor mij al een beetje Sinterklaas! Ik kreeg namelijk twee hele toffe pakketten binnen (#geluksvogel). Ook liep ik een hardloopronde anders dan anders, had ik een fijne datenight inclusief bitterballen en genoot ik weer van mijn ‘standaard’ onbijtjes! Mijn favoriete momentjes van week 45 vind je in deze blog! Let’s go! 🙂

Favo hardlooprondje: anders dan anders, door het donker!

Ik ren dus NOOIT door het donker. Ten eerste omdat ik dan teveel bezig moet zijn met mijn omgeving. Ik draag natuurlijk wel lampjes maar weet nooit zeker of het verkeer mij wel op tijd ziet. Daarnaast vind ik het gewoon niet fijn om in de avond te lopen. Aan het einde van de dag heb ik vaak gewoon geen zin meer (wil ik gewoon op de bank liggen). Waarom dit dan toch een favoriet momentje van afgelopen week is? Juist omdat ik nooit in het donker ren. Het is buiten mijn comfortzone waardoor het toch weer een ervaring is wat ik langer zal herinneren dan mijn standaardrondjes in de ochtend/middag. Maar of ik dit heel veel vaker ga doen dat weet ik niet.

Favo datenight: drankjes doen en bitterballen!

Urenlang kletsen over leuke (en minder leuke) dingen, interessante en (minder interessante) onderwerpen, vooral bijkletsen en in het moment leven. Ik houd van zulke avondjes. En al helemaal als er hapjes en drankjes zijn! 🙂

Favo maaltijd: ontbijtjes!!!

Ik kan wel zeggen dat ik gemakkelijker mijn bed uit komt door ontbijtjes. In deze blog vertel ik welke 4 ik wekelijks eet! Wat eet jij meestal in de ochtend?

Favo soepje: biologische pompoensoep van de Appie!

Ik eet eigenlijk ALTIJD dezelfde soep. Namelijk, tomaten-creme soep. Omdat ik bang was dat ik bijna in een romige tomaat zou veranderen (HA-HA), koos ik een keer voor iets anders: pompoensoep! Dit is een nieuw favorietje geworden hoor! Moet natuurlijk wel even in de gaten houden dat ik straks niet ineens in een pompoen verander 😉

Favo verrassing: héle toffe pakketten!

Ik nam het mega grote pakket aan en zag op de doos ‘Adidas’ en ‘Jip’ staan. OMG, ik ben serieus nog nooit zo hard de trap opgerend (en dat met die grote doos, ja). Nog met mijn jas aan scheurde ik de doos open. Als producten bij mij passen dan besteed ik er met liefde aandacht aan voor op mijn blog en dat kan ik bij dit pakket zeker wel zeggen. Ik ben verliefd op de schoenen, de hele sportset én de comfy trui! Ik vind vooral de kleurencombinaties heel tof. Jip is blij! Thanks Adidas! #dankbaar

Mijn op-de-trap-ren-met-een-grote-doos skills werden de dag later wederom getest. Dit keer stond er geen ‘Adidas’ en ‘Jip’ op maar ‘Van Delft Pepernotenfabriek‘ en ‘Jip’. Je raadt het al, het werd weer een flinke sprint. OHHHHH, IK WIL ALLES PROEVEN. NU. Ik ben vooral benieuwd naar de ‘raspberry cheesecake’, ‘Ruby chocolate’ & ‘truffel’. De ‘stroopwafel’ en ‘karamel zeezout’ weet ik al dat die heul lekker zijn!

Welke smaak lijkt jou het allerlekkerste? Let me know! 🙂

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Maaike 9 november 2018 08:50

    He Jip, welke serie schoenen heb je van adidas gekregen en weet je of ze al te koop zijn?

    • Jip Sanders 5 december 2018 20:14

      Hoi Maaike! Het zijn schoenen van de ‘Statement’ collectie. Ze heten ‘EDGEBOUNCE’ !:)

Geef een reactie