Friday favourites #110

Een nieuwe sportoutfit (want: it’s BLACKFRIDAY!), kriebels van de Zevenheuvelenloop, La Casa de Papel met een bak ijs, pepernoten in een warm havermoutje en sporten in de ochtend. In deze friday favourites blog nummer 110 vertel ik over mijn favoriete momentjes van afgelopen week! Kijk je mee?

Favo nieuwe sportoutfit: een keer wat anders!

IT’S BLACK FRIDAY..! Ik word helemaal gek van al die mailtjes die binnenkomen… Daarnaast moet ik ook zeggen dat de kortingen dan wel weer leuk zijn. Ik scoorde een nieuwe fitnessoutfit waar ik heel blij mee ben! Waarom? Het is een keer iets anders dan dat ik ‘normaal’ draag. Deze broek van ‘ Hip tot the Gym’ is nu al mijn nieuwe lievelings want behalve dat ‘ie heerlijk zit, is ‘ie ook nog eens bordeaux-rood! LOVE IT! Pssst, je shopt ‘m hier.

Verder draag ik in de sportschool eigenlijk nooit croptops omdat ik me daar gewoon niet helemaal prettig in voel. En dat is bij kleding natuurlijk wel belangrijk. Maar voor deze croptop met lange mouwen maak ik een uitzondering! Ik vind de combinatie van deze top met mijn nieuwe broek namelijk heel tof! De top kun je hier bestellen en met de code ‘JIP43’ krijg je ook nog eens 43% korting op alle kleding van My Protein. Dat wordt SHOPPPPENNN! 😉

Favo hardlooprondje: natuurlijk de Zevenheuvelenloop!

Ja, ik had het zwaar maar wat was het weer een mooie loop afgelopen zondag! Ik rende een nieuw persoonlijk record én ervaarde wederom een ‘runners high’.  Mijn precieze finishtijd en het verdere verloop van de race, vind je in dit wedstrijdverslag! Wie doet er volgende jaar ook weer mee?

Favo datenight: La Casa de Papel, Ben & Jerries en warm dekentje!

Oh yes het was tijd voor een datenight met het lieve vriendje! Samen met een warme deken, een bak ijs en een toffe serie doken wij op de bank. Heerlijk!

Favo ontbijtje: warme havermout met pepernoten!

Warme havermout, ik ben er fan van. Afgelopen week besloot ik er een handje pepernoten overheen te gooien en ik kan je zeggen: dat was een goed idee! Nog nooit geprobeerd? Ik zeg doen! (Klik hier voor het recept van dit havermoutje).

Favo moment om te sporten: de ochtend!

Bij de Zevenheuvelenloop merkte ik het al gelijk. Ik wilde gewoon starten, gaan rennen, beginnen! Maar nee, de wedstrijd begon ‘pas’ om 13:00 uur.

Een workout in de middag of avond is minder weggelegd voor mij omdat ik dan de hele dag redenen ga verzinnen om niet meer te gaan. ‘Ik ben moe’, ‘ik heb nog genoeg andere dingen te doen’ en ‘het zal wel druk zijn op de weg/in de sportschool/in het zwembad…’ Maarja, soms kan het gewoon niet anders.

Wanneer ik opsta ervaar ik wel die direct die motivatie om te gaan sporten! En wanneer ik klaar ben met mijn morningworkout dan voel ik me al helemaal top en kan ik met een goed gevoel aan de rest van de dag beginnen.  Is dit herkenbaar?

Wat vind jij het fijnste moment op een dag om te sporten? Ook in de ochtend? Of toch liever in de middag of avond? Waarom op dat tijdstip? Laat het me weten in een reactie!

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie