Friday favourites #111

WEEKEND! Kijk je weer mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week? Let’s go! 

Op de fiets! Een keertje wat anders…

Ik wilde een keertje wat anders proberen dan hardlopen, voetballen of fitnessen. Afgelopen zaterdagochtend sprong ik op een spinningfiets en trapte ik me een uur lang in het zweet tijdens een lesje Spinning. Dit vond ik leuker dan verwacht en doet me vooral weer doen beseffen dat ik het tof vind om zo nu en dan uit mijn comfortzone te stappen! So, what’s next?!

Feestje in de circustent!

Afgelopen weekend had ik een heel tof feestje in deze circustent. We vierden namelijk het 100-jarige bestaan van de voetbalclub. Daar ben ik als 1-jarig lid net ff op tijd bij gekomen! 😉 Er was veel (Nederlandse) muziek, biertjes & gezelligheid!

Toch ook wel een hele fijne zondag!

Ondanks de kater vond ik het zondag ook genieten. We maakten er namelijk een perfecte brakke dag van! Met ontbijt op bed, even een frisse neus halen, uitgebreide brunch op bed, heel veel Netflix, Studio Sport kijken op de bank onder genot van lekkere ‘afhaalfrietjes’. OMNOMONOM.

Productief zijn op de maandagochtend!

Photo by Annie Spratt on Unsplash

Hoe lekker lui en brak ik op zondag was. Hoe productief ik opeens werd op de maandagochtend! Ik werkte een grote stapel afwas weg, poetste een deel van het huis, draaide een aantal wasjes en maakte een planning voor de komende week. Ik hoor vaak van mensen dat ze de maandag een stomme dag vinden. Ik vind het juist een fijn moment om opnieuw te kunnen beginnen. Een nieuwe start van een nieuwe week met nieuwe motivatie! GO GO GO.

Koptjes thee, de hele dag door…

Thee, thee en nog meer thee. Ik ben een echte theeleut. Vooral tijdens deze koude dagen drink ik het aan een stuk door. Ik postte er een foto over op mijn Instagram en kreeg zoveel reacties van anderen ‘theeleuten’. Vind ik leuk! Alleen niet die 101 toiletbezoekjes dan…

Wanneer je écht geen zin hebt, maar je er toch 14 kilometer uitknalt!

Het was koud, ik had 1000 andere dingen te doen maar wilde deze dag per se een rondje rennen. Ik moest echt gewoon effe mijn energie kwijt! Met tegenzin vertrok ik. Met een enorme glimlach kwam ik terug. De eerste 5 kilometers waren RUK. Ik had zware benen, tegenwind en alle stoplichten op rood. Maar toen, vond ik een lekker tempo, kwam ik terecht in een mooi bos en werd ik overdonderd door een voldaan gevoel. Ik nam een warme douche en was klaar om de rest van de dag te werken aan die 1000 andere dingen… #beetjeoverdreven #maarikhebhetweldruk

Voetbal kijken in een kroeg vol met mannen.

Afgelopen woensdag keek ik met een vriendinnetje PSV – Barcelona in een Irish pub. We hadden niet helemaal goed gecommuniceerd over welke irish pub dus zat ik in de ene en zij in de andere… Gelukkig kwamen we daar snel genoeg achter.

We konden uiteindelijk gezellig samen bijkletsen, voetbal én mannen kijken! 😉

Bammetjes met pindakaas, YUM!

Bammetjes met pindakaas zijn zovaak mijn lievelings. Als ontbijt, als lunch, als tussendoortje. Oké, nog net niet als avondeten. Wat doe jij het allerliefste op je boterham?

Fijn weekend! 🙂

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie