Friday favourites #112

AHHH, het is nu helemaal zeker! Mijn vriend en zullen. half februari voor ongeveer zes weken vertrekken voor een verre reis! Ook werkte ik weer heel wat uurtjes aan mijn scriptie, heb ik een winterse WIN-actie voor jullieén transformeerde ik voor een middagje in zwarte piet. Kijk je mee met mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Een ovenschotel met aubergine en kaas.

Ik heb niet echt een specifiek receptje gevolgd maar gooide allerlei restjes (aardappeltjes, spinazie, aubergine en wortel) in een schaal, deed daar een paar lasagnebladen tussen, wat tomatensaus doorheen en parmezaans kaas overheen. YUM! Restjesdag kan ook best lekker zijn! 😉

Studio Sport kijken in spanning

Negen van de tien keer zie ik de voetbaluitslagen al voorbijkomen op Snapchat, wordt het verklapt in een groepsapp of ben ik zelf te nieuwsgierig… Afgelopen zondag lukte het me wel. Zo zat ik om precies om 19:00 uur met een goedgevuld bordje met spanning voor de televisie. Wel een beetje jammer dat PSV de punten niet mee naar het zuiden heeft meegenomen…

Productieve dagen!

Zoals je waarschijnlijk al wel voorbij hebt zien komen ben ik mega druk met mijn scriptie. Ik doe onderzoek naar het gedrag van jonge kinderen in de Jeugdzorg en vind dat super interessant! Ik hoor vaak van mensen dat ze het schrijven van de scriptie als ‘verschrikkelijk’ hebben ervaren maar gelukkig kan ik tot nu toe zeggen dat ik het nog ‘leuk’ vind. Zo haal ik enorm veel voldoening uit het feit dat ik steeds zo productief ben. Vind jij het ook fijn als je productief bent geweest?

We hebben geboekt!

JAAAAA, het is nu helemaal zeker! Zoals ik in dit blogje vertel, vertrek ik half februari samen met mijn lieve vriendje richting Mexico en Guatamala om daar samen te gaan rondreizen. Lees: andere culturen ontdekken, chillen op witte stranden, burritos eten en heel veel Corona’s drinken. Ohhh can’t wait. Maar moet natuurlijk eerst nog die scriptie afmaken…

Kindjes blij maken!

Racistisch of niet. Ik vind het geweldig om kinderen een geweldige dag te bezorgen. Ook al zit de zwarte schmink vier dagen later nog steeds tussen mijn oren…

Winterse WIN-actie!

In samenwerking met Perrysport.nl en Barts accesoires mag ik aan 3 volgers (Instagram) een setje handschoenen + een col weggeven. Zo kom je als hardloper/fietser/… de komende winter wel door! Zie onder deze post hoe je mee kunt doen. Maandag maak ik de winnaars bekend! 🙂

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

 

 

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie