Friday favourites #113

Ik begon mijn week met een wel heel tof feestje en plofte de avond daarna vermoeid op de bank met taart en een cheesy kerstfilm. Verder is er een nieuw seizoen begonnen van mijn all time favorite misdaadserie, hebben we ins ons studentenhuis de kerstboom gezet, zag ik de voordelen van een fiets met een lekke band en at ik een broodje met een vegan kroket?! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Een héél tof feestje!

Ik begon mijn weekend met Strafwerk (Elrow) in het klokgebouw in Eindhoven. Samen met een clubje vrienden deden we dansjes tot in de vroege uurtjes. I LIKE.

Een cheesy kerstfilm, taart & chocolade!

Photo by freestocks.org on Unsplash

Een nachtje doorhalen is leuk maar op zaterdagavond was er niet veel meer van ons over. Dit keer stond ik niet met vriendinnetjes te dansen maar kozen we voor een Netflixavondje. Een te cheesy kerstfilm (‘The Princess switch’), een dekentje, kaarsjes aan, taart & een reep Tony’s. Ons kreeg je niet meer van de bank af!

Een hardloopwedstrijd dwars door gebouwen?!

Op zondagochtend hadden we gelukkig weer een beetje energie. Want er stond een hardloopwedstrijd op de planning! De ‘urban Trail run’ in Eindhoven om precies te zijn. We renden dwars door een basisschool, het bekende Evoluon, een skatehal, de Eindhoven Gym en het kantoor van het Eindhovens Dagblad. Het feit dat er geen sprake was van een wedstrijdelement zorgde voor een aangename sfeer. Mensen maakten foto’s onderweg, er werden veel high-fives uitgedeeld en gelachen. Kortom, een hardloopervaring die ik van mijn bucketlist kan afstrepen! (Het gehele raceverslagje vind je hier).

Een nieuw seizoen van mijn favoriete serie!

Jaaaaa! Het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht is begonnen. Ik volg veel misdaadseries maar dit blijft voor mij toch echt mijn favoriet! Meer Flikkenfans die niet kunnen wachten op de komende vrijdagavonden? 😉

Het voordeel van een lekke band…

Ik had te lang achter de computer in de bieb gezeten (lees: vierkante ogen en hoofdpijn), het regende buiten en ik had honger… Kortom, ik wilde zo snel mogelijk naar huis! Maar toen, SHIT! Mijn fiets had een lekke band. Precies op zo’n moment dat ik al klaar was met alles… Dat werd dus lopend op zoek naar een fietsenmaker.

Zelfs op zo’n moment dat ik niet denk dat het nog erger kan, probeer ik naar positieve dingen te zoeken. Waarom? Omdat je jezelf niet helpt om negatief te blijven denken. Ik kwam uiteindelijk op twee voordelen. Hier komen ze: 1. mijn vriend deed nu ik geen fiets had de boodschappen (YES!) en 2. ik kwam op mooie plekjes die ik niet eerder was tegengekomen! (Zie foto).

Vegan kroket?!

Donderdagmiddag had ik een lunchdate met mijn lieve vriendinnetje Lotte. Op de menukaart stond een broodje met een ‘vegan’ kroket en dat maakte me wel heel erg nieuwsgierig! Mijn goudeerlijke mening: als je het geserveerd had in een friettent op een wit bolletje, dan had ik geloofd dat het een ‘normale’ kroket was. Schouderklopje voor Tati in Nijmegen hoor!

De kerstboom staat!

Dat je in een studentenhuis woont betekent niet dat je geen aandacht kunt besteden aan een mooie kerstboom. We hebben in ieder geval heel erg ons best gedaan. En ja ik ben trots!

Heb jij ook een kerstboom in huis? Of vind je dat toch te veel werk?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie