Friday favourites #114

Afgelopen week is voor mijn gevoel weer voorbij gevlogen! Het einde van 2018 is nu dan ook écht in zicht. In friday favourites blogje nummer 114 deel ik graag weer wat favoriete momentjes! Want naast al die uren aan de scriptie heb ik gelukkig ook andere dingen gedaan. Zo heb ik gehuild van het lachen, gehold in de sneeuw en genoten van burritos met kip, kaas & avocado!

Huilen van het lachen tijdens de surprise avond!

Voor het derde jaar op rij maken wij in de vriendinnengroep surprises voor elkaar. Dit jaar kwam het volgende ter sprake: ‘We hebben het allemaal wel heel erg druk, zullen we dit jaar alleen cadeautjes en een gedicht doen?’ Vrijwel iedereen was het ermee eens maar iemand van de groep was al begonnen met haar knutselwerk. Om het eerlijk te houden besloten we toch weer aanspraak te doen op onze creatieve ideeën en knutseltalenten.

Onze conclusie na afgelopen vrijdagavond: surprises blijven we met knutselwerkjes doen!!! Want achteraf gezien was dat toch wel weer heel erg leuk! Het was een avond vol gezelligheid en lekkers en ik kan stiekem niet wachten op volgend jaar!

Bammetjes met pindakaas en banaan als pre-running ontbijtje!

Dit blijft mijn favoriete pre-running ontbijtje omdat de combinatie pindakaas en banaan verrukkelijk is, je voor dit ontbijtje maar 30 seconden in de keuken hoeft te staan én het genoeg koolhydraten geeft voor een goede portie energie! WIN-WIN-WIN!

Hollen in de sneeuw!

De eerste meters waren bikkelen maar na een aantal minuten vond ik het frisse temperatuurtje heerlijk! Ik besloot een risico te nemen en dook een natuurgebied in in de hoop dat het wegdek een beetje beloopbaar was. Mijn schoenen en sokken waren binnen no-time helemaal doorweekt van de sneeuw maar het was gelukkig totaal niet glad! Ik liep afgelopen zondagochtend 12 kilometers op het gemak en heb heerlijk kunnen genieten van de mooie witte natuur! Ook schreef ik een blogje met mijn 7 tips om hard te lopen in de koud. Benieuwd? Klik dan hier! 😉

‘Scriptiemeters’ maken

Naast meters door de sneeuw, maakte ik ook meters met mijn scriptie, finally. Het is niet altijd leuk om zoveel uurtjes in de bibliotheek te moeten zitten wanneer je eigenlijk andere dingen wilt doen maar ik bekijk het positief: het schrijven gaat eigenlijk wel lekker. Nog een paar weekjes bikkelen en dan hoop ik dit met een goed einde af te kunnen sluiten!

Voorpret voor onze reis, nog maar 2 maandjes!

Nog maar twee maandjes en dan is het zover! Mijn vriend en ik, ieder een backpack met alleen de nodige spullen en een vliegtuig richting midden-Amerika… Ook al moeten we nog even wachten, de voorpret vind ik leukkkk (Pssst! In dit blogje vertel ik meer over de reis).

Burritos met kip, kaas & avocado!

Na een lange dag kropen we op de bank, met ieder een schaaltje burritos gevuld met onder andere, kip, ui, avocado, tomaatjes, paprika, een lekker sausje en KAAAASS! YUM.

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie