Hoogtepunten 2018 in plaatjes.

Mijn 23e verjaardag, mijn allereerste obstakelrun, een clinic van topatleet Susan Krumins, chillen in Griekenland, Judoën met Henk Grol, meetings met andere Instagrammers, reiskriebels & de 20 kilometer hardloopwedstrijd door de bergen van Marseille! 2018, je was een mooi jaar. In deze blog deel ik mijn hoogtepunten door middel van plaatjes. Kijk je mee?

Vriendinnenweekend in Den Haag

Ieder jaar gaan we met de meiden een weekendje op pad. Waarheen blijft (behalve voor de organisatoren natuurlijk) tot het moment van vertrek een verrassing. Afgelopen jaar gingen we naar Den Haag! We bezochten Madurodam, aten heerlijke burgers, deden dansjes en hebben heeeel veeel gelachen! Ik ben benieuwd waar we in 2019 belanden… 😉

23 jaartjes jong!

Ook vierde ik afgelopen jaar mijn 23e verjaardagsfeestje!

10 daagjes chillen in Griekenland

Nog niet eerder was ik zo toe aan vakantie. Dit was dan ook de reden dat mijn vriend en ik niet veel meer deden dan op het strand chillen… Ik wil terug! (Pssst! In dit blogje vind je onze tips voor als je een reisje wilt maken naar Rhodos, Faliraki)

Mijn allereerste obstakelrun!

Voor het allereerst in mijn leven rende ik een obstakelrun. Van top tot teen was ik zwart van het zand maar wat vond ik dit een toffe ervaring!

Stedentrip naar Napels

Duizenden stappen en heel veel pizza’s. De stedentrip naar Napels vond ik ook echt een ervaring die ik niet had willen missen! Zie hier een verslagje van deze reis.

Blessurevrij zijn!!

Ik wil nooit te hard juichen en mijn blessure is ook nog niet helemaal weg. Maar voor het eerst weet ik een beetje wat er aan de hand is. Voordat ik er vragen over krijg: ik heb al een langere tijd last van mijn voet, wat precies is een lang verhaal… 😉 . Maar ik weet welke oefeningen helpend zijn en merk progressie. Oftewel: de blessure is onder controle en ik kan lekker blijven hollen, Jeeej!

Al het eten…

Van deze nacho’s in de zomer tot pepernoten in December en van Crėpes Nutella in Frankrijk tot mijn lievelingsonbijtjes op bed. Eten heb ik ook goed gedaan in 2018! 😉

Mijn eerste judoervaring met Henk Grol

Judo? Ik? Juist omdat ik dit nog nooit eerder gedaan had, vond ik dit een toffe ervaring!

Festivals!

Mooi weer, muziek, drankjes en lieve mensen!

Een workout van Susan Krumins

Ook een middagje trainen en kletsen met Susan Krumins behoort tot mijn hoogtepunten van 2018. Ik vond het poepie interessant om een idee te krijgen van hoe het leven van een topatleet er ongeveer uit ziet. Wat je er allemaal voor over moet hebben… Poh. Zoals ik al zei interessant maar vooral heel veel respect! GO SUSAN!

10 kilometer wedstrijd in Eindhoven

Onder andere door het geschreeuw van mijn lieve vriendinnetjes langs de kant rende ik onder de 50 minuten. Zoals je ziet was ik daar heel erg blij mee! (Je vindt het verslagje van deze race hier).

Daten met andere Instagrammers

Ik krijg altijd heel veel energie van nieuwe mensen ontmoeten. Regelmatig ga ik naar events en ontstaan er gesprekken met anderen en nieuwe inzichten en ideeën. Zo ontmoette ik afgelopen jaar bijvoorbeeld Monique van ‘Running with Mo’. En het allerleukste: het leek echt alsof we elkaar al jaren kende!

20 kilometer wedstrijd in Marseille

De 20 kilometer wedstrijd in Marseille was denk ik letterlijk het hoogste punt van afgelopen jaar! Ik rende namelijk tot 327 meter de berg op. Gelukkig ook af… 😉 Het uitzicht vanaf deze berg was echt ‘magisch’! Ik ben heel blij dat ik dit heb morgen ervaren! (Het raceverslagje lees je hier!)

De Zevenheuvelenloop

Daarnaast liep ik een nieuwe PR op de Zevenheuvelenloop afgelopen jaar. Hier lees je er alles over! 😉

Dé reis naar Mexico geboekt!

Ook boekten we onze reis naar Mexico en Guatemala. Waar ik samen met mijn vriend voor zes weken zal gaan rondreizen!

Ik wil al mijn lieve vriendinnetjes, vrienden, vriendje, ouders, broertjes, kennissen en volgers bedankten voor alle mooie momenten van afgelopen jaar! Hopelijk komen er volgend jaar weer andere toffe nieuwe herinneringen en ervaringen bij! 😉

Wat was jouw meest toffe hoogtepunt van afgelopen jaar?

PROOST!

Liefs,
Jip

 

There is 1 comment for this article
  1. Rachel Kromdijk 26 december 2018 10:10

    Als ik dit allemaal zie wil ik ook zo fit worden in 2019.. en ik ga het nu ook echt als goal inzetten. Ik kreeg deze zomer een vreemde en enorme pijn in mijn blaas, gelukkig is dat nu met medicijnen onder controle maar daarna kreeg ik een flinke groep en nu hoest ik nog enorm dus even hardlopen zat er niet in.. vooral niet als je kortademig bent! maar ik wil het echt gaan leren..

Geef een reactie