Friday favourites #115

Afgelopen week kan ik omschrijven als ‘eten, gezelligheid en nog meer eten’. Zo gingen mijn vriend en ik zonder inspiratie naar de Appie en eindigden we met ieder een burger en frietjes in een restaurant. Hield ik een spelletjesavond met lieve huisgenoten, rende ik mijn langste duurloop ooit, at ik mijn buikje vol tijdens kerst en had ik een gezellige lunchdate met een andere ‘Instagrammer’. Kijk je mee met mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Spontaan uiteten!

We gingen met honger naar de supermarkt (moet je ook niet doen) en wisten het vervolgens echt niet meer. Waar hadden we zin in? Wat is lekker maar snel te bereiden? Na wat op en neer geloop van de groenten tot de pasta’s en van de pannenkoekenmix tot de broodjes eindigden we in een restaurant… Met burgers! YUM. Misschien toch vaker met honger naar de supermarkt gaan? 😉

Een spelletjesavond met lieve huisgenootjes!

Op de zaterdagavond deed ik samen met huisgenoten spelletjes zoals ‘shit happens’ (aanrader!) en het ‘slabakkenspel’. Het begon als een gezellig spelletje en eindigde met lachen, gieren en brullen. Het was een leuke avond!

Mijn langste duurloop ooit!!

Ik was van plan om deze zaterdag een duurloop te gaan rennen en hoopte op een afstand van 15+. Ik ontbijt vaak met brood en/of een banaan voor het rennen maar merk dat ik onderweg vaak honger krijg. Bij een duurloop neem ik vaak wel een hardloopgelletje of mueslireep mee maar vaak blijft het hongergevoel nog een beetje aanhouden. Om deze reden probeerde ik deze ochtend eens een ander ontbijt. In de hoop dat dit mij voor langere tijd een verzadigd gevoel zou geven. Ik at drie kant en klare pannenkoeken met appelstroop en ging een uurtje later de deur uit.

Hoewel ik uiteindelijk mijn langste duurloop ooit heb gerend ligt dit zeker niet aan het ontbijt. Ik moest dan ook even stoppen toen ik na 8 kilometer nog steeds last had van steken in mijn maag… (Daardoor kon ik wel een mooi fotootje maken). Voortaan toch geen kant-en-klare pannenkoeken meer voor het hardlopen? (Het zou natuurlijk ook nog kunnen dat het aan die burger en frieten lag van de avond ervoor…). Maar hee, 18.7 kilometers in de benen YES!

Liefde voor de kerstdagen!

Mijn vriend en ik maakten van kerstavond een Netflixavond met een bordje vol comfortfood!

Op eerste kerstdag gingen we naar familie van mijn vriend waar we smulden van zelfgemaakte tiramisu. Normaal ben ik daar niet zo’n fan van maar dit was een variant zonder Amaretto en vond ik heeeeerlijk!

De tweede en laatste kerstdag ging ik langs bij mijn eigen familie. Wederom stond de tafel vol lekkers en erna dook ik nog wat kroegen in met een aantal vriendinnetjes.

En toen… was het tijd voor een middagdutje!

En toen… tja toen was de batterij leeg. Na wat enkele uurtjes slaap werd ik natuurlijk gewoon vroeg wakker… Ik besloot op te staan maar al om 11:00 was ik alweer toe aan een middagdutje. Kortom, het waren leuke dagen maar moest nu weer even op rust komen.

Lunchdaten met Celeste!

Deze vrijdag had ik een lunchdate gepland met Celeste. Ik heb Celeste nog niet eerder ontmoet maar we hebben de gemeenschappelijke hobby’s ‘Instagrammen’ en rondjes lopen. 😉 Het leek ons daarom wel gezellig om een keertje te meeten en dat was een heel goed idee! Drie uur lang kletsten we elkaars oren van onze kop af onder het genot van deze lekkere broodjes bij Philipse Koffie & Brocante in Nijmegen.

Zoals ik al zei, het was een week vol lekkers en gezelligheid! Heb jij ook een fijne week gehad?

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Rachel Kromdijk 28 december 2018 21:36

    Wat ben je toch ook een knappert en onverwacht uiteten is altijd een goed idee! Fijne dagen meis :)!

Geef een reactie