5x best gelezen blogs 2018!

Ook in het jaar 2018 blogde ik regelmatig over alles wat ik leuk en interessant vond. Van receptjes tot wedstrijdverslagen en van eetdagboekjes tot persoonlijke updates. In deze blog blik ik terug op de best gelezen blogs van afgelopen jaar. Kijk je mee?

1. ‘Ik wilde een rustig rondje gaan rennen en dit is wat er gebeurde’…

De titel maakt je natuurlijk ook wel erg nieuwsgierig maar wat ik met dit blogje over wilde brengen is dat je misschien wel veel verder kan komen dan je denkt. GO! GO! GO!

2. Get to know me tag!

In dit blogje gaf ik antwoord op 25 persoonlijke vragen. Denk hierbij aan ‘waar woon je?’, ‘wat doe je voor studie/werk?’ en ‘ben je single of heb je een relatie?’. Blijkbaar vonden jullie dat ook interessant om te lezen!

3. Persoonlijke update.

Persoonlijke blogjes doen het blijkbaar goed want best gelezen blog nummer 3 is een update over dat het einde van mijn studie nadert en ik nog niet zo goed weet wat ik wil. Wat ik erg prettig vond waren al jullie reacties na het posten van deze deze blog. Ik kreeg namelijk zoveel herkenbare reacties waardoor ik besef dat ik niet de enige ben die in deze situatie zit. Dat geeft me een rustig gevoel.

4. De reis is geboekt!

Ook vertelde ik over de reis die ik van februari tot half april samen met mijn vriend ga maken. Ik kijk hier heeeeel erg naar uit maar vind het stiekem ook een beetje spannend hoor! Psst! Hier kun dit blogje vinden voor als je het gemist hebt.

5. Eetdagboekjes

Ook eetdagboekjes worden vaak erg goed gelezen. Tijdens zo’n eetdagboekje, laat ik jullie zien wat ik allemaal eet. Soms is het een wat ‘gezonder’ eetdagboekje, de andere keer gebruik ik het juist om te laten zien dat ‘ongezonder’ eten best binnen een sportieve levensstijl past. Ik benadruk hierbij wel dat je deze maaltijden niet klakkeloos over moet nemen. Laat je inspireren en zoek uit wat jij lekker vindt of wat bij jou past! 😉 Het meest gelezen eetdagboekje vind je hier!

Vraag aan jou:

Tot slot heb ik nog een vraag aan jou voor komend jaar: wat vind jij nou leuk om te lezen op mijn blog? Heb je een leuk blogidee of gewoon een bepaald onderwerp waar je vaker over zou willen lezen? Laat dit me dan weten in een reactie want dan kan ik komend jaar weer aan de slag! 🙂

Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie reacties, enthousiasme en betrokkenheid. Geniet van het feestje vanavond en alvast een gelukkig, mooi en gezond nieuwjaar toegewenst!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. cindy 15 januari 2019 13:37

    Vind alles leuk wat je blogt! Je bent lekker spontaan 😀

Geef een reactie