Mijn 5 doelen voor 2019!

Ik ben niet zo’n fan van voornemens maar doelen vind ik er wel erg tof om te stellen. Omdat het ontwikkelingen zijn die je graag wilt bereiken. Wat leuk is om naar toe te leven. Voor komend jaar heb ik vijf verschillende doelen opgesteld. Twee doelen zijn studie/werk gerelateerd, de derde gaat over GENIETEN, één doel is toch een soort van voornemen en ik sluit af met iets sportiefs. Kijk je mee?

1. In 2019 wil ik graag afstuderen!

Het einde van mijn studie komt nu toch echt in zicht! Eerder heb ik 4 jaar gestudeerd om mijn Bachelordiploma van zowel  Pedagogische Wetenschappen als de Pabo in Nijmegen te halen. Op dit moment ben ik mijn masteropleiding van Pedagogische Wetenschappen gericht op de Jeugdzorg aan het afronden. Over ongeveer een maandje wil ik mijn scriptie inleveren. Wordt deze met een voldoende beoordeeld? Dan is het feest! 😉

2. In 2019 wil ik een leuke baan vinden.

Als het studeren klaar is, ja dan is een baan een logische vervolgstap. Al moet ik zeggen dat ik nog steeds niet weet wat ik precies wil gaan doen met mijn studie. Ja, met kinderen werken maar in welke setting en met welke leeftijd? Ik vind dit lastig. Ik merk wel dat ik toe ben aan een nieuwe fase en uitdaging. Dus ik laat het gewoon op mij afkomen!

3. In 2019 wil ik gaan genieten van de mooie reis!

Maar voordat ik op zoek ga naar die baan, wil ik eerst een paar weken leven in het moment zelf. Ik, mijn lieve vriendje, 2 backpacks, zo min mogelijk spullen, geen verplichtingen maar gewoon doen waar je op dat moment zin in heb. Half februari tot half april wil ik gaan GENIETEN. (Pssst! Je leest in dit blogje meer over onze reisplannen).

4. In 2019 wil ik vaker de auto in stappen.

Al jaren heb ik een rijbewijs maar zonder auto in de buurt heb ik dat tot mijn spijt laten verslonzen. Mijn doel voor komend jaar is om regelmatig de auto (van mijn ouders) in te stappen om wat meters te maken zodat ik het niet helemaal verleer. Want dat zou zonde zijn…

5. In 2019 wil ik een nieuwe sportieve uitdaging aangaan!

Op dit moment geniet ik nog heel erg van mijn sportmomentjes. Daarnaast merk ik de laatste maanden dat ik ook op sportief vlak toe ben aan iets nieuws. Zo ben ik de afgelopen tijd al aan het experimenteren met andere oefeningen in de sportschool. Denk aan meer trainen met eigen lichaamsgewicht. In 2019 wil ik een nieuw mooi doel voor ogen hebben. Iets waar ik naar toe kan trainen en nieuwe dingen van ga leren. Wat dat doel gaat zijn? Daar ga ik nog eventjes over nadenken.

Zo, dat waren mijn 5 grote doelen voor komend jaar. Zoals je ziet ga ik leuke dingen doen maar gaat er ook veel veranderen. Ik ga er niet te veel mee bezig zijn maar zie vanzelf wel wat er allemaal op mijn pad komt. Ik wens iedereen in ieder geval een gelukkig en sportief 2019 toe! Met hopelijk ook mooie nieuwe doelen!

Wat is jouw doel voor 2019? Let me know!

Liefs,
Jip

 

There are 2 comments for this article
  1. Rachel Kromdijk 2 januari 2019 23:23

    Heel veel succes met alles, het gaat je vast wel lukken! 🙂
    de beste wensen nog!

  2. Pingback: Friday favourites #116 – Jipsanders.com

Geef een reactie