Friday favourites #116

Met friday favourites blog #116 blik ik terug op het laatste weekend van 2018 en de eerste dagen van het nieuwe jaar. Zo kletste én rende ik samen met mijn hardloopmaatje 18 kilometers lang, at ik misschien iets te veel oliebollen op Oudejaarsdag, zette ik mijn nieuwe doelen op een rijtje en startte ik het nieuwe jaar goed met een leuke langdurige samenwerking. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes? Let’s go!

18 kilometer lang rennen én kletsen!

We (ik en mijn hardloopmaatje) besloten als laatste workout in 2018 een lange ronde te maken op de manier zoals we dat het allerliefste doen: SAMEN! We zijn ooit samen begonnen met hardlopen en hebben dit altijd kletsend gedaan. Voordat ik de vraag krijg kun je kletsen tijdens het rennen? Ja, ik ben dat dus gewend. Na 1 uur en 45 minuten waren we heel wat verhalen en 18 kilometers verder. Een mooie laatste ronde van het jaar!

Héél veel oliebollen!

Ik had al de hele week zin in oliebollen en at er daarom ook 3 tegelijk. En misschien ’s nachts nog 2… Natuurlijk opgewarmd én met een berg poedersuiker. De misselijkheid was het meer dan waard! 😉

Oud & Nieuw!

Ook ik dronk champagne, keek naar het vuurwerk en was omringd door lieve mensen! HAPPY NEW YEAR!

Ontbijt op bed!

Ik ben al een enorme ontbijtliefhebber maar als ik deze maaltijd ook nog vanuit mijn bed kan oppeuzelen dan begin ik mijn dag al helemaal goed. Afgelopen week at ik dit warme havermoutje met frambozen, rechtstreeks het pannetje. YUM!

Nieuwe plekken ontdekken!

Hardlopen heeft naar mijn mening veel voordelen. Één daarvan is het ontdekken van nieuwe plekken. Zo kwam ik afgelopen week tijdens een rondje deze schatjes tegen. LIEF!

Nieuwe langdurige samenwerking met Basic-Fit.

Sins deze week zal ik iedere vrijdag op de blog en Instagram van Basic-Fit een Tip van Jip delen. Dit kan gaan over sport, voeding of iets heel anders. Lijkt je dit leuk om te volgen? Volg dan het Instagram account van Basic-Fit en ik zal wekelijks op je scherm voorbijkomen. 😉

Nieuwe doelen op een rijtje zetten.

Ik vind het tof om terug te blikken naar momenten en ervaringen maar ook om vooruit te kijken. Een frisse start met nieuwe kansen en doelen. In deze blog zette ik mijn 5 doelen voor komend jaar op een rijtje!

Heb jij ook een doel dat je graag in 2019 wilt bereiken? Laat me in een reactie weten wat dat is!

Geniet van je weekend! (En misschien wel de laatste dagen van je vakantie!)

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article
  1. Céline 5 januari 2019 13:56

    Super tof, ook zeker van je samenwerking! Ik ga de Basic Fit volgen, ben benieuwd naar je tips!

Geef een reactie