Friday favourites #117

Afgelopen week rende ik een rondje door de stromende regen en werkte ik heel wat uurtjes aan de scriptie. Misschien zou je het niet denken maar toch beleefde ik ook weer een aantal favoriete momentjes! 😉 Kijk je mee?

Hardlopen door de stromende regen…

Oké, ik moet bekennen dat het de eerste 8km redelijk droog was. Pas de laatste 10 minuten kwam het met bakken uit de lucht. Achteraf vond ik het ook wel weer lekker maar dat kwam vooral omdat ik direct onder een warme douche kon springen! Vind jij hardlopen in de regen fijn? Ik ben toch meer een ‘mooi-weer loper’ hoor…

Kiezen voor het onbekende… worteltjestaart?

Appeltaart met slagroom, een stuk brownie of een plakje bananenbrood… Afgelopen week bezocht ik het knusse lunch-/koffie tentje Anne & Max op de Kleine Berg in Eindhoven (aanrader!). Uit automatisme wilde ik een keuze maken uit datgeen wat ik allemaal al kende. Totdat ik ‘worteltjestaart’ op de menukaart zag staan. Het maakte me benieuwd en toen het eenmaal werd geserveerd en ik een hap nam dacht ik oja, ik moet vaker voor nieuwe dingen kiezen! Deze carrotcake was goedgekeurd dus! 😉

Dat moment dat je weer dingen kunt ondernemen! YESSS

Ik startte de eerste twee weken van 2019 helaas niet zo best. Door een beklemde spier of zenuw in mijn rug, werd ik gedwongen om het rustig aan te doen. Prima voor 1,2 of 3 dagen maar langer dan dat kan Jip niet stilzitten. Ik besef nu ook weer extra hoe blij ik mag zijn dat ik kan hardlopen, studeren, fietsen, feesten… enzovoorts! Valse start of niet, ik voel me ondertussen alweer stukken beter!

Jeugdsentiment: voetbalplaatjes sparen!

De caissière aan de kassa: ‘Wil je servieszegels?’ ‘Nee, dankje’ Antwoordde ik. ‘Voetbalplaatjes?’ ‘Uhm, ja doe maar!’

Vroeger vond ik het geweldig, voetbalplaatjes sparen! Urenlang zat ik in dat plakboek gedoken. Te tellen welke spelers ik nog moest hebben en met wie ik mijn dubbele plaatjes kon ruilen. Ook al is dat gevoel nu ik 23 ben iets veranderd, toch vind ik dat sparen en plakken stiekem heel erg leuk! (Psssst! Wie willen er met me ruilen? Ik moet er nog een hele hoop… 😉 )

Printjes in de gym!

Ik sluit af met gekke printjes in de gym. Nouja, eigenlijk gebeurt me dit steeds per ongeluk omdat ik van te voren niet nadenk of mijn sokken met mijn sportkleding matchen maar stiekem vind ik dit ook wel weer leuk. Zo stond ik afgelopen week met gewichten te zwaaien in een outfit met panterprint én ananassen! 🙂

Ben jij ook van de printjes?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie