Friday favourites #118

Van risotto night tot een mugcakemorning en van heerlijk binnenblijven tot genieten van de frisse buitenlucht. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week? Let’s go!

Risotto night!

Zo af en toe duik ik graag de keuken in voor een pan vol risotto. Uiteraard met wijn én kaas! 😉

Nieuw vriendje!

Een van de leuke dingen van hardlopen vind ik het ontdekken van nieuwe plekken. Weilanden, leuke woonwijkjes of HUP het bos in… Afgelopen week rende ik weer een voor mij nieuw rondje en kwam ik deze lieve vriend tegen. Hij vond het zo gezellig dat ‘ie even kwam kijken en zelfs mee op de foto wilde!  #10kilometerrondje #koud #welfijn.

Voorbereidingen treffen voor de reis!

Ohhhh, het wordt vaker gezegd: voorpret is misschien net zo leuk als de reis zelf. Dat moet ik nog gaan ervaren maar van de voorpret geniet ik in ieder geval al! Ook al moet ik me eigenlijk nog even concentreren op de scriptie, stiekem ben ik al aan het nadenken over een inpaklijst, de backpack, eerste boekingen voor hostels en andere dingen die nog geregeld moeten worden. IK KAN NIET WACHTEN! #nog26nachtjesslapen (Gemist waar ik heen ga? Check hier de blog waarin ik vertel over mijn reisplannen!)

Een goede workflow!

Een concentratiemuziekje op en AAN DE SLAG! Soms lukt het me om 100% te focussen en mega veel gedaan te krijgen. Dit geeft mij achteraf zo’n voldaan gevoel! Om deze reden ga ik liever voor 4 uurtjes in de bibliotheek zitten om met een maximale focus te knallen dan dat ik thuis ga zitten en de hele dag andere dingen ga doen… Herkenbaar?

Niet meer de deur uit, YES!

Ik kan genieten van het frisse weer buiten en de sneeuw vind ik ook wel iets hebben maar binnenblijven is ook ó zo fijn! Op de bank neerploffen met een dekentje, een kopje thee en een stuk chocolade. LOVED IT.

Popcorn, cola en een spannende Netflixserie!

Je kent het vast wel: je wilt zo graag het einde weten dat je aan één stuk door blijft kijken. Zo gingen mijn vriend en ik wel héél snel door het nieuwe seizoen van ‘How to get away with murder’. Moet kunnen toch? Vond jij het einde ook zo mysterieus? Ik snap het niet! #wachtenopweereennieuwseizoen

Mugcakemorning!

Dit mugcakeje met gesmolten pindakaas vond ik YUM! In dit blogje vind je het recept samen met 5 andere favoriete maaltjes met havermout. Wat is jouw favoriet?

Nu is het tijd voor weekend! Geniet van het frisse weer, kleed je warm aan en drink veel warme chocomel 😉

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie