Friday favourites #120

Leuk dat je kijkt naar weer een nieuwe friday favourites blog! 🙂 Afgelopen week ging ik op pad voor een avondje met mijn (inmiddels niet meer zo kleine) broertjes, keek ik oude gouden meidenfilms onder het genot van zelfgemaakte popcorn en rende ik mijn verste afstand ooit! Tot slot kreeg ik een heel tof pakket voor Valentijn maar lukte het me niet om tot die tijd te wachten, ha-ha. Kijk je mee? Let’s go! 

Burgers & bier met de ‘kleine’ broertjes!

Afgelopen week ging ik op pad voor een avondje bier & burgers met mijn (inmiddels niet meer zo) kleine broertjes. We belandden bij het gezellig tentje ‘De Burger’ in Eindhoven. Ben je op zoek naar een eettentje met een gezellige huiskamersfeer en een goede burger? Dan vind ik dit zeker een aanrader! Ik vond het gezellig heren, PROOST!

Vijfentwintig kilometers AAAAHHHHH!!

Ik geef toe dat ik mijn twijfels had over deze hardloopwedstrijd. Vijfentwintig kilometers blijf ik zowel mentaal als fysiek gewoon een heftige afstand vinden. Ondanks deze twijfels heb ik kunnen genieten van de geweldig mooie omgeving in Apeldoorn en het geklets van mijn liefste hardloopvriendinnetje. Maar nog belangrijker: we haalden ook de finish! In dit raceverslagje vertel ik meer over deze wedstrijd en deel ik onze eindtijd, waar we zoals je ziet heel erg blij mee zijn!

De afwisseling met krachttraining.

Vanwege de 25 km wedstrijd van zondag had ik qua krachttraining een stapje terug gedaan. Ik wilde mijn lichaam voldoende rust geven en geen risico lopen op heel veel spierpijn vlak voor de wedstrijd. Afgelopen week ging ik weer aan de bak en dat was na die periode van rust extra fijn! Even een muziekje op, met gewichten smijten en…. overal spierpijn hebben haha YES! Hardlopen en krachttraining, ik vind de afwisseling daartussen het allerfijnste.

Niet kunnen wachten tot Valentijn…

Terwijl ik in mijn lege koelkast aan het rondneuzen was hoorde ik de deurbel. Toen ik zag wat de postbezorger voor een pakket in zijn handen had werd ik heel blij (en mijn inmiddels knorrende maag ook). Hij kwam een box vol Ben & Jerry’s ijs afleveren, ‘alvast voor Valentijn’. Sorry Ben & Jerries, als het de bedoeling was om te wachten tot 14 februari… Ik ontving 5 verschillende smaken, een aantal leuke lepels en bijpassende stickers. Wil je iemand verrassen met Valentijn? Dan is dit misschien wel een leuk idee! Wie wordt er nu niet blij van een bak B&J’s?! 🙂

Avondje meidenfilms en zelfgemaakte popcorn!

Zelf popcorn maken, heel veel koppen thee en oude gouden meidenfilms… Afgelopen donderdagavond plofte ik in mijn chilloutfit op de bank bij mijn lieve vriendinnetje Lotte. We zijn al bevriend sinds de kleuterklas en wilden even terug in de tijd, dat betekende films zoals Meangirls! Wie heeft deze film ook al minstens 8 keer gezien?

Dagje shoppen met mama!

Vandaag dook ik met mijn mama de stad in om te gaan SHOPPEN! We begonnen op tijd zodat we alle winkels af konden struinen en genoeg tijd hadden voor een lekkere lunch en heel veel geklets. En natuurlijk kwamen we met gevulde tassen thuis… 😉

Vanavond duik ik met vriendinnetjes de kroeg in! Heb jij nog leuke plannen voor het weekend?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie