Friday favourites #121

Afgelopen week had ik een hele leuke avond in de kroeg (en een iets minder leuke ochtend daarna), holde ik met twee andere hardloopmeiden door het centrum van Utrecht en kreeg ik een personal training! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week? Let’s go.

Avondje op stap met de meiden!

We zorgden voor een goede bodem (lees: pizza + heel veel snacks), dronken vervolgens toch iets te veel verschillende drankjes (lees: shots!) waardoor…

Tja, zie het stukje hieronder.

Dagje bijkomen…

…waardoor de kater nogal aanwezig was de dag erna. Yup, dat was te verwachten. Ik probeerde er maar het beste van te maken door de hele dag in bed te luieren met Netflix als mijn beste vriend (#nogsteedsprisonbreakverslaafd).

Postworkout pannenkoekjes, YUM!

Op zondag was ik inmiddels bijgekomen van de gezellige maar heftige vrijdagnacht en rende ik een rondje van 6 kilometer. Ik kan je vertellen dat deze maaltijd goed naar binnen gingen na mijn run! Ik maakte een aantal pannenkoekjes van onder andere speltmeel en ei en belegden ze met hüttenkäse, rood fruit en honing. In dit blogje vind je het gehele recept + mijn favoriete toppings voor op de pannenkoek.

Runningdate in Utrecht!

Op dinsdag bezocht ik Utrecht voor een gezellige date met Monique en Celeste. Ik ben een paar keer eerder in deze sfeervolle stad geweest maar dat was dan voornamelijk om de winkels te bezoeken.

Vandaag ontdekte ik de stad op een hele andere manier, namelijk hardlopend! Al kletsend holden we door het centrum van Utrecht waarna we de dag afsloten met iets wat we wel verdiend hadden: BURGERS! Ik koos voor een (vega) burger gemaakt van risotto met truffel (YUM) en nam natuurlijk een brownie als toetje. Bedankt meiden voor de gezellige dag en de rondleiding door jullie mooie stad.

Gymmen met personal trainer Manon

Meestal sport ik in mijn eentje maar afgelopen week had ik Manon aan mijn zijde. Ik wilde een aantal nieuwe oefeningen uitproberen en vind het dan toch fijn als iemand meekijkt die er verstand van heeft. Manon kon mij goed vertellen of ik een juiste lichaamshouding aanhield tijdens de nieuwe oefeningen en gaf tips over een correcte uitvoering hiervan. Thankyou! (Ook voor de gezelligheid).

Pssst! Ben je geïnteresseerd in personal training en woonachtig in omgeving Nijmegen? Dan kan Manon je misschien verder helpen. 😉 (Zie hier haar Facebook voor meer informatie) #tipvanJip.

Dan ga ik nu weekend vieren! Heb jij nog leuke plannen?

Liefs
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie