Friday favourites #122 – Terug in Nederland!

Ik weer terug in Nederland én het is weer vrijdag! Dat betekent natuurlijk dat ik ook weer een friday favourites blog geschreven heb met mijn favoriete momentjes van de afgelopen week. Zo maakten we goed gebruik van de jetlag, deed ik een heel fijn eerste duurloopje, kwam ik er EINDELIJK achter wie de Mol was en heb ik nieuwe motivatie gevonden door het vaststellen van een nieuw doel! Kijk je mee?

Dan maar de kroeg in!

Vanwege het tijdsverschil tussen Nederland en Mexico ervaarden we twee nachten achter elkaar. Ja, we waren moe van de reis maar als je net uit de nacht komt en het wordt alwéér donker dan heb je echt geen zin om te gaan slapen kan ik je vertellen. Dus besloten we er gebruik van te maken door na een verjaardag nog lekker lang de stad in te gaan. En dat was heel gezellig!

Eigen ontbijtjes zijn fijn!

Ik vond het tof om aan de andere kant van de wereld steeds andere ontbijtjes te kunnen uitproberen maar des te fijner vind ik het nu om zelf in de keuken te staan om te kunnen maken waar ik op dat moment zin in heb! Op de foto zie je een havermoutje met (uiteraard havermout), ongezoete amandelmelk, rozijnen, stukjes appel, kaneel en Granola van Quaker.

Wie is nou de mol?!

Nee, ik heb niet onder een steen geleefd, maar wel een aantal dagen in de jungle zonder internet en wifi. Dit betekent dat ik de laatste afleveringen van ‘Wie is de Mol’ totaal niet heb meegekregen. Gelukkig is het me gelukt om ook niet te veel op social media te kijken want nu kon ik lekker de hele avond in spanning het programma terugkijken. Het was voor mij wel een verrassing wie de Mol was!

Fijne duurloop van 12 kilometer

Het lopen ging best goed, maar achteraf voelde mijn lichaam alsof ik niet 12 maar 22 kilometer had gerend. Met een voldaan gevoel (en Bambi beentjes) bleef ik de rest van de avond op de bank liggen!

Foto’s terugkijken tijdens het ziek zijn…

Helaas werd ik vorige week SNOTVERKOUDEN (inclusief koortsachtige symptomen) maar ik was al lang blij dat ik hier in Nederland last van kreeg en niet een week eerder. Daarnaast vond ik het een goed excuus om lekker de hele dag in bed te liggen en foto’s terug te kijken. Ondertussen voel ik me gelukkig alweer stukken beter!

Een nieuw doel!

Al een hele lange tijd dwarrelt er een nieuw doel in mijn hoofd. Sinds afgelopen week is alles rondom deze uitdaging besproken en kan ik niet meer terug. Ik ga het gewoon doen. Helaas kan ik jullie hier volgende week pas meer over vertellen maar ik merk de afgelopen dagen dat ik er in mijn hoofd de hele tijd mee bezig ben! Nieuwe energie, nieuwe motivatie, AAAHHH! I LIKE IT.

Dan is het nu tijd voor het weekend! Ik duik met dit lekkere weer het terras op en heb daarnaast wat leuke afspraken staan. Wat zijn jouw plannen?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie