Friday favourites #123

Aan het begin van de week genoot ik (net als velen anderen) van het heerlijke zonnetje terwijl ik de tweede helft van de week (misschien ook net als vele anderen) wel 88x natgeregend ben… Ook at ik bij mijn lievelingsrestaurant en ging ik op mijn eentje op avontuur richting Amsterdam. Zie hieronder mijn favoriete momentjes van afgelopen week op een rijtje:

Met ‘het best verkochte boek ooit’ op het Waalstrandje

Rond een uurtje of drie kwam ik thuis en wilde ik eigenlijk zonder na te denken direct op de bank neerploffen. Toen besefte ik dat er op vijf minuten fietsen van mijn appartementje een heel fijn strandje ligt. Het was zo’n mooi weer dat ik daar wel gebruik van moest maken! Daar lag ik dan, heerlijk in het zonnetje met ‘het best verkochte boek ooit (met deze titel)‘, geschreven door Sanne Blauw. Dit boek gaat over cijfers, ‘saai’ denk je misschien? Ik vond het reuze interessant door onder andere actuele voorbeelden en onderwerpen die je dagelijks in de praktijk tegenkomt. Ik las het in één ruk uit en vind het zeker een aanrader!

Uiteten bij mijn lievelingsrestaurant!

Mag ik kiezen waar we gaan uiteten? Grote kans dat ik ‘Nibbles’ in Nijmegen kies! Dit restaurant doet aan een ‘shared dining’ met allerlei kleine hapjes. Mijn favorieten: de Nacho’s pulled pork, risottobitterballen met geitenkaas, de bisteeya van kip en de toffee brownie natuurlijk! Ben je in de buurt van Nijmegen? Dan zou ik zeker een keertje langsgaan.

Op avontuur naar Amsterdam!

adidas2.jpg

adidas.jpeg

Voor mijn blog word ik soms uitgenodigd voor events. Het leuk hieraan vind ik dat dit voor mij vaak voelt als een avontuur. In mijn eentje ga ik op pad zonder dat ik precies weet wat me te wachten staat. Afgelopen week reisde ik richting Amsterdam om daar de nieuwe collectie van Adidas (#Primeknit) te testen door middel van een booty workout. Geloof me, ik heb spierpijn aan mijn billen!

En de nieuwe collectie? Ik ben vooral fan van de sportlegging! Deze is gemaakt van een heel fijne zachte stof oftewel: behalve een sportbroek wordt deze voor mij ook een chillbroek voor op de bank! WIN-WIN! (Pssst! De Primeknit collectie shop je hier).

Pindakaas met hagelslag!

Deze combinatie blijft gewoon goud.

Hardloopwedstrijd 16km in Eindhoven

Afgelopen woensdagavond 24 april rende ik samen met mijn hardloopvriendinnetje de Hypotheker Beekloop (16 kilometer) in Eindhoven. Het was een wedstrijd die ondanks de slechte weersomstandigheden beter verliep dan verwacht. In dit wedstrijdverslag vertel ik onder andere het verloop van deze run en onze eindtijd!

Mooie lucht!

Afgelopen week fietste ik naar huis terwijl het begon te schemeren. Opeens was alles roze! WAUW! Ik vond dit zo bijzonder om te zien dat ik zelfs in de stromende regen even ben gestopt om dit plaatje te schieten! 😉

Ik ga komend weekend lekker Koningsdag vieren in de kroeg en op een festival! Wat zijn jouw plannen?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie