Friday favourites #124

FRIYAY! Afgelopen week liep ik een 18 km ronde, juichte ik als Brabander voor Ajax, genoot ik van een stapel pannenkoeken en een ‘skinny pizza’ die nu nieuw in de winkel ligt. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

‘Skinny Salami’ pizza van Magioni

Sinds afgelopen woensdag is deze nieuwe pizza van Magioni in verschillende Albert Heijns verkrijgbaar (hier vind je meer info over de verkooppunten). De ‘skinny Salami’ met een pompoenbodem bestaat uit slechts 529 kcal (en 27 gram eiwitten!). Mijn vriend en ik kregen de pizza thuisgestuurd om te beoordelen en namen de proef op de som. Ons oordeel: wij vinden het een smaakvolle pizza, met lekkere salami en oregano als perfecte toevoeging. Een minpuntje zou kunnen zijn dat de pizza als avondeten door de dunne korst net wat te weinig is. Dus ben je een grote eter (zoals wij) eet er dan een soepje of salade bij. Al met al, raden wij de pizza zeker aan om eens uit te proberen!

18 kilometer hardloopronde

Afgelopen week liep ik 18 kilometers aan een stuk door en dat deed ik niet zomaar. In dit blogje vertel ik je de reden.

HUP Ajax!

Als Brabander hoor je me niet vaak juichen voor de club uit Amsterdam maar afgelopen week zat ook ik gillend voor de televisie. Natuurlijk scoorden ze natuurlijk net toen ik popcorn ging maken maar gelukkig lieten ze de goal van Donny van de Beek nog een stuk of 80 keer zien… GO AJAX! Op naar de finale. Ik gok op Ajax – FC Barcelona. Wat denk jij?

Een eerste sollicitatiegesprek!

EINDELIJK. Na een aantal weken wikken en wegen over wat ik nu precies met mijn behaalde diploma’s wil gaan doen, heb ik de knoop doorgehakt. Ik zou graag willen werken in de jeugdzorg of het speciaal (basis) onderwijs. Ik heb een aantal sollicitaties de deur uit gedaan en ‘HIEP HOI’ ook al een gesprek gepland. Wie weet kan ik binnenkort aan de slag! Als leerkracht, jeugdzorgmedewerker of iets heel anders. Ik zal het zien.

Een stapel pannenkoeken als lunch!

Vanmiddag hadden mijn huisgenootjes en ik een lunchdate bij Eatery The Pancake in Nijmegen. De keuze hier is reuze, zo heb je onder andere pannenkoeken met gekarameliseerde appel/peer en vanillesaus, red-velvet pannenkoeken met Oreo koekjes, deze chocoladevariant (bovenstaande foto) maar ook hartige pannenkoeken met bijvoorbeeld avocado, ei en bacon… Kortom, het is niet moeilijk om hier lekker te eten! Je eet wel meteen genoeg voor de rest van de middag…

Wat zou jij op een stapel pannenkoeken willen hebben?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie