Friday favourites #125

Ik bestelde EINDELIJK de schoenen die ik al maandenlang in gedachten had, liep een 10 kilometerrondje sneller dan verwacht, ging naar een tof concert in het Ziggo Dome énnn begon een nieuwe Netflixverslaving! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week? Let’s go!

Ik heb ze eindelijk besteld!!!

Misschien herken je het wel, je ziet een item in de winkel en een maand later denk je er nog steeds over na. Ik heb geen hele erge schoenen-verslaving  (al denkt mijn vriend daar anders over) en investeer liever in een goed, wat duurder paar schoenen dan dat ik een paar tientjes betaal voor witte sneakers die ik na een zomer kan weggooien.

Met dit gegeven én het feit dat de schoenen al maanden door mijn hoofd spookten, is dit paar Dr. Martens met rits en plateauzool (het model heet ‘Sinclair’) in mijn winkelmandje terechtgekomen. Afgelopen week kwamen ze binnen, ik ben er helemaal HAPPY mee! (En 2 cm groter, haha)…

Tien snellere kilometers dan verwacht!

Soms heb je dagen dat het minder gaat, zoals mijn hardlooprondje van vorige week. ‘Volgende keer een nieuwe ronde en een nieuwe kans’, denk ik dan altijd maar. En zo blijkt maar weer: afgelopen week ging mijn rondje juist veel beter dan verwacht! Ik liep ‘gemakkelijk’ 10 kilometers met een tempo van 5:13! YES! Hardlopen bestaat uit vallen en op staan (misschien soms ook letterlijk maar bij mij gelukkig vooral figuurlijk 😉 ).

Favoriete broodbeleg

Dit broodbeleg voeg ik toe aan mijn lijstje van favorieten: volkoren brood met veldsla, hüttenkäse, honing en walnoten. YUM! Lekker zoet door de honing, fris door de hüttenkäse en hartig door de walnoten, dit moet je echt eens proberen!

Nieuwe Netflixverslaving!

Op aanraden van mijn ouders keken mijn vriend en ik afgelopen week samen de nieuwe Netflixserie ‘Undercover’. Deze serie speelt zich grotendeels af op een camping in Brabant, waar undercover agenten infiltreren in het leventje van de Brabantse drugsbaron Ferry Bouman en zijn vrienden. Stapje voor stapje wordt het steeds spannender, hierdoor zaten we na vijf afleveringen nog steeds aan de tv gekluisterd! Ik hoop snel een deel 2 binge-watch avond te kunnen houden en dan het hele seizoen uit te kijken! 😉

Concert in Ziggo Dome!

Ik was nog nooit eerder in de Ziggo Dome geweest dus het plaatje van zoveel mensen bij een podium was voor mij al een indruk op zich. Maar toen Mumford and Sons begon te spelen kreeg ik al helemaal kippenvel. Wat kunnen die mannen zingen zeg! Ben jij wel eens in de Ziggo Dome geweest?

Dit waren mijn favoriete momentjes van afgelopen week alweer, ik wens je een fijn weekend!

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Eva Overpelt 10 mei 2019 11:49

    Super gave schoenen!! ? En jaa, ik ben vorige week bij Anouk geweest in de Ziggo Dome en het was geweldig!

  2. Pingback: 24 x mijn mooiste momenten van mijn 24e levensjaar. – Jipsanders.com

Geef een reactie