Friday favorites #126

Van een avondje borrelen tot een nieuw persoonlijk record op de halve marathon en van 8x mijn favoriete broodbeleg tot middagje ‘pinkboxing’ in Rotterdam! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? 

Avondje borrelen met de meiden

Afgelopen vrijdagavond had ik een avondje gepland met mijn Brabantse vriendinnetjes. Dat betekent niet alleen heel veel lachen, gieren en brullen maar natuurlijk ook heel veel eten! Iedereen maakte een hapje/gang zodat de tafel vol met lekkers stond. Ik begon maar vast met het ‘koolhydraten stapelen’ voor mijn halve marathon van de zondagochtend… De wijntjes daarentegen liet ik wel zoveel mogelijk staan. 😉

Psssst! Het chocomousse toetje was GEWELDIG. Het recept is van een vriendinnetje en bestaat uit onder andere mascarpone, opgeklopt eiwit en HEEL VEEL chocolade. YUM.

Nieuwe PR op de halve marathon!!!

Op zondagochtend zat ik al rond 7:30 uur in de trein richting Utrecht. Ik had goed gegeten afgelopen dagen (met dank aan het vreetfestijn van de vrijdagavond), voldoende geslapen en voelde me fit. Bovendien had ik er zin in! Gelukkig was het ook een perfect hardloopweertje en liep ik, zoals vele anderen lopers in Utrecht uiteindelijk niet de verkeerde kant op, haha! 😉 In deze blog vertel ik je meer over het verloop van deze race en mijn nieuwe persoonlijke record.

Ochtendje thuiswerken #spierpijn!

Ik weet dat mijn lichaam tijdens de halve marathon goed zijn best heeft gedaan want man, man, man, wat had ik een spierpijn. Letterlijk ALLES deed zeer. Gelukkig was ik afgelopen week in de mogelijkheid om vanuit thuis (oftewel bed) te werken en daar maakte ik graag gebruik van!

Boterhammen met de lunch

Afgelopen week postte ik een blog met mijn mening over het eten van brood en deelde ik mijn 8 verschillende favorieten beleg voor op de boterham (je leest deze hier). Ik vind het heel erg leuk om te lezen dat jullie onder deze post op mijn Instagram met meer lekkere ideeën komen. Bedankt voor de inspiratie! En hopelijk heb jij er ook wat aan. 😉

Middagje Pinkboxen!

Donderdag was ik uitgenodigd door the Boxing Company voor een middagje… je raadt het al: boksen! ‘Pinkboxing‘ om precies te zijn. Dit houdt in dat technieken uit de bokssport worden aangeleerd zonder het fysieke contact. Oftewel, het doel van de workout is niet de tegenstander uitschakelen maar je eigen uithoudingsvermogen verbeteren en sterk + fit worden! De muziek stond lekker hard, de trainers waren enthousiast en daardoor heeft iedereen denk ik een zware maar zeker hele leuke workout gehad! Bedankt allemaal!

Nu is het weekend! Ik ga weer een marathontraining hollen, heb een verjaardagsfeestje op de planning en ga denk ik ook lekker luieren op de bank! Wat zijn jouw plannen?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article

Geef een reactie