Friday favourites #127

Leuk dat je weer meekijkt naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week! Ik at een burger die lekkerder was dan verwacht, kreeg een Vifit voorraad voor een heel jaar binnen, zweette flink tijdens een intervalronde en geëxperimenteerde met video’s. Let’s go!

Aanrader: de linzenburger van café Wunderkammer!

Soms bestel je iets en valt het tegen, de andere keer verwacht je niet al te veel en bevalt het juist heel goed! Normaal ben ik geen grote fan van blauwe kaas maar in combinatie met onder andere deze burger en walnoten wel! Zoek je een lunchplekje in Nijmegen? Dan raad ik je Café Wunderkammer en deze linzenburger zeker aan. 😉

Ik kan weer vooruit dankzij Vifit Sport!

Afgelopen week vond ik een briefje in de brievenbus dat een pakket voor mij was afgeleverd op een ophaalpunt omdat ik niet thuis was. Toen de man van de winkel mijn pakket uit de kast probeerde te tillen dacht ik wel even ‘HELP!’ Met een doos van ten minste 12 kilo liep ik twee zware kilometers met zweetdruppels op mijn rug terug naar huis. MAAR de moeite bleek gelukkig niet voor niets! Ik vond namelijk een heleboel repen, energiegels, proteïnedrankjes en eiwitpoeder in de doos. Thanks Vifit Sport, ik kan weer even vooruit! Pssst! Met de code  ‘jipberlin‘ krijg je nu 25% korting op de producten van Vifit Sport. Hier kun je inslaan! ;).

Zweten tijdens een intervalronde!

Tijdens een intervalrondje denk ik meestal: ‘Waarom doe ik dit mezelf aan?!’ Achteraf denk ik dan weer: ‘Yes!’ … ‘Voor dit gevoel’. Afgelopen week liep ik 8x 2 minuten op tempo, afgewisseld met 1 minuut rustig joggen. Loop jij wel eens een intervalronde?

Eerste dagen op mijn nieuwe (tijdelijke) werk…

Afgelopen maandag startte ik op mijn tijdelijke werk. Ik ga tot aan de zomervakantie aan de slag als invaller voor een groep 5/6 op een basisschool. Een nieuwe uitdaging waar ik verwacht veel van te leren! In deze persoonlijke update vertelde ik meer over mijn toekomstplannen qua werk en bloggen.

Experimenteren met video’s

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat ik mijn blog ben begonnen. Ik vind het nog altijd leuk om stukjes te schrijven maar aan de slag met video’s vind ik een toffe nieuwe uitdaging! Ik maakte afgelopen week een workoutfilmpje die je via mijn highlights op mijn Instagram kunt terugkijken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Moet ik vaker een video plaatsen?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie