Friday favourites #128

Van de eerste zomerdagen tot pottenbakken in België en van kajakken door de stad tot heel veel ongezond eten… Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen dagen? 

De eerste zomerdagen!

EINDELIJK was het zover! De korte broeken, jurkjes en flessen zonnebrand konden uit de kasten worden gehaald. We trokken massaal naar buiten en ik word daar altijd zo vrolijk van. Heb jij ook zo genoten van het lekkere weer afgelopen week?

Draadloze oordopjes!

Afgelopen tijd mocht ik de draadloze oordopjes van Rolfstone Nova testen. Voorheen liep ik altijd met oordopjes met draadjes en ik merk nu pas hoe onhandig dat soms kan zijn. Ben je benieuwd naar mijn min- en pluspunten van deze gadget? In deze blogpost geef ik mijn eerlijke mening.

Vriendinnenweekend in Gent!

Ieder jaar ga ik een weekendje op pad met deze leuke meiden. We kennen elkaar van het voetballen en hoewel we geen team meer zijn binnen het veld, kunnen we het nog steeds goed vinden met elkaar. Het was voor velen nog een verrassing waar we dit jaar heen gingen maar uiteindelijk kregen we het te horen: we gingen naar Gent! Ik was nog nooit in deze Belgische stad geweest en ben verrast van de mooie gebouwen, uitstraling en toffe sfeer die er hangt. Een dikke vette aanrader voor als je nog een leuke bestemming zoekt voor een weekendje weg.

Potten bakken!

Tijdens zo’n weekendje staan we niet alleen maar in de kroeg hoor… Op de zaterdagmiddag waren we met onze mooie schorten aan het spelen met draaiende platen en hompen klei. Onze conclusie na een uurtje pottenbakken? Laten we zeggen dat ons talent meer bij het voetballen ligt… 😉 Al met al vond ik het een leuke nieuwe ervaring!

Kajakken door de stad

Naast de artistieke pottenbakkenworkshop stond er ook een sportieve activiteit op de planning: kayakken! Ik heb dit wel vaker gedaan maar meestal in een meer bosrijke omgeving en niet zo door de stad zoals deze route. Het was een drukke zaterdagmiddag en hadden daardoor een leuk uitzicht vanaf het water.

Silent disco

Daarna deden we dansjes in een silent disco.

Vlaamse frieten en Belgische biertjes konden natuurlijk niet ontbreken!

Vlaamse frieten, Belgische biertjes (burgers, wijntjes, pizza, chips, koekjes…) konden natuurlijk niet ontbreken dit weekend. Ja, ik heb niet echt ‘gezond’ gegeten afgelopen week.

De gym weer in!

Het was een heel tof weekend en ik heb ook echt genoten van al dat lekkers zoals je hierboven zag. Toch merk ik na een aantal dagen dat mijn lichaam (en mind) het genoeg vond zo. Ik had weer behoefte aan een ritme en een portie vitamientjes. Ik vond het na het leuke weekend dus ook weer heel erg fijn om de gym in te duiken.

Dit weekend ga ik weer iets heel leuks doen! Wat dat precies is, kan ik nog niet vertellen maar je zult het snel voorbij zien komen wanneer je mij volgt via mijn Instagram! 🙂

Fijn weekend.

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie