Friday favourites #129

Van VIP plekken bij het WK vrouwenvoetbal tot heerlijke hotelontbijtjes en van een fijne workout tot mijn 24e verjaardagsfeestje! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

VIP bij het WK vrouwenvoetbal 2019!

Zoals je misschien wel via mijn Instagram of blog voorbij hebt zien komen, was ik afgelopen week in de Franse stad Le Havre om onze Oranje leeuwinnen aan te moedigen. Vooral de laatste tien minuten zat ik op het puntje van mijn stoel, jeetje wat was het spannend! In dit reisverslag vertel ik wat ik nog meer deed tijdens dit vierdaagse persreisje. Wie gaat de oranjeleeuwinnen de komende maand nog meer volgen?

Hotelontbijtjes!

Als echte ontbijtliefhebber kon ik afgelopen week ook weer helemaal losgaan. Van yoghurtjes met fruit tot pannenkoekjes, echt frans stokbrood en versgemaakte jam… YUM! Ik heb genoten.

Een chic diner…

Heel eerlijk, als je mij de keuze zou geven tussen een goede burger met frieten of een diner in een chic restaurant met kleine hapjes dan zou ik het eerste kiezen. Maar het diner dat ik afgelopen week als afsluiting van mijn persreisje in Frankrijk had, overtrof echt mijn verwachtingen. We aten onder andere biscuitjes met broccolicrème en zalm, dronken rosé een wijntjes en genoten van het geweldige toetje dat je op de foto ziet. Le Margote (Le Havre), heel erg bedankt voor deze smaakvolle ervaring!

Dit doet mij wel doen beseffen dat het soms goed kan zijn buiten je comfort-zone te gaan. Want dit diner zal ik eerder onthouden dan een ‘gewone’ burger met frieten! 😉

Fijne workouts!

Ik kan zoveel energie krijgen van een workout die lekker ging. Of dit nou een uurtje krachttraining een hardlooprondje of baantjes zwemmen is… Het liefste doe ik dit nog altijd in de ochtend zodat ik erna na een frisse douche met een voldaan gevoel helemaal klaar ben voor de rest van de dag! Kun jij ook zoveel energie krijgen van een fijne workout? Wat doe je dan het liefste?

Verjaardagsfeestje!

Volgende week maandag word ik alweer 24 jaar oud! Dit vierde ik alvast met mijn vriendinnetjes en wat familie. Ik had geen grote plannen, at thuis een taartje en dronk wat wijntjes. Toen ging een fles Bacardi open en besloten we opeens toch de stad in te gaan… Laten we zeggen dat het gezellig was! 😉

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie