25 x mijn doelen voor mijn 25e levensjaar.

Afgelopen maandag, op mijn 24e verjaardag, deelde ik in dit blogje mijn 24 mooiste momenten van mijn 24e levensjaar. Naast terugblikken vind ik het ook tof om nieuwe persoonlijke, sociale en sportieve doelen te stellen voor de toekomst. Om deze reden heb ik 25x mijn doelen voor mijn 25e levensjaar op een rijtje gezet. Kijk je mee?

 

‘Ik wil graag tijdens mijn 25e levensjaar…’

 1. mijn allereerste marathon uitrennen!! Zoals je misschien gelezen hebt, ga ik een poging doen op zondag 29 september 2019 in Berlijn, spannend!
 2. mijn draai vinden met mijn nieuwe baan (hierover zal ik later meer vertellen).
 3. doorgaan met het bloggen!
 4. een fijn ritme vinden hoe ik mijn nieuwe baan het beste kan combineren met het bloggen.
 5. aan de slag gaan met video’s!
 6. bewuster genieten van kleine momenten zoals een chillavond op de bank of een drankje op terras.
 7. vaker onverwachte dingen doen, zoals een spontaan etentje of iemand verrassen.
 8. weer een tof reisje maken met vriendinnen.
 9. ook weer een tof reisje maken met mijn liefste vriendje.
 10. het autorijden weer gaan oppakken.
 11. weer naar leuke festivals gaan
 12. succesmomenten meer vieren!
 13. vaker de keuken induiken om nieuwe recepten uit te proberen.
 14. zo vaak mogelijk op het terras in de zon de lekkerste nacho’s eten!
 15. meer nieuwe sporten of groepslessen uitproberen zoals boksen, Xcore of yoga.
 16. meer tijd vrij maken voor het lezen van boeken.
 17. duurzamer proberen te leven.
 18. een fijn appartementje vinden samen met mijn vriend.
 19. weer meedoen aan een aantal toffe hardloopwedstrijden.
 20. vaker dagjes weg gaan.
 21. nog meer mijn eigen (kleding)stijl volgen zonder mij daarbij druk te maken over wat anderen van mij vinden.
 22. leuke dingen blijven doen met lieve familie, vrienden en vriendinnen.
 23. gezond en fit blijven!
 24. evenveel lachen als afgelopen jaar.
 25. evenveel chocolade eten als afgelopen jaar.

‘Al met al, hoop ik komend jaar…’

Zo, dit waren ze. Vijfentwintig kleine en grotere doelen. Dingen waar ik komend jaar graag aan zou willen werken, de een wat belangrijker en lastiger dan de ander. Al met al, hoop ik komend jaar gezond te blijven, te kunnen genieten van gezellige etentjes met lieve mensen, te kunnen blijven sporten zoals ik nu doe en misschien een aantal mooie reisjes te maken.

Denk jij ook wel eens na over doelen die jij zou willen bereiken? Dingen die jij belangrijk vind en waar je aan zou willen werken? Ik ben benieuwd, wat zou jij willen verbeteren en/of willen behalen? Laat het me weten in een reactie onder deze blog of via mijn Instagram ! 🙂

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
 1. Inge 19 juni 2019 19:17

  Ik kan je xco(re) zeker aanbevelen, vind ik altijd een erg leuke les! Met boksen heb ik iets minder goede ervaringen, vond ik ook leuk maar ik hield er wel kapotte knokkels aan over haha.

 2. Pingback: Friday favourites #131 – Jipsanders.com

Geef een reactie