Friday favourites #131

Ik werd heel blij van een onverwacht Oranje succes, liep om 7:00 in de ochtend een rondje met mijn jarige hardloopvriendinnetje, zorgde voor een kleurrijk rijstwafelfeestje en ontving mijn masterdiploma dat ik vierde met een gezellige borrel met familie en vrienden. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

De Oranje leeuwinnen zijn door naar de kwartfinale!

Toen ik naar het slot van de WK wedstrijd keek afgelopen dinsdag was ik niet erg hoopvol. Het vrouwenteam van Japan creëerden steeds meer kansen en Nederland leek een stapje terug te zetten. Maar toen kwam daar die penalty! Of het terecht of onterecht was daar kun je over discussiëren maar we zijn in ieder geval door naar de volgende ronde! Wie gaat er nog meer naar de kwartfinale kijken aanstaande zaterdagmiddag? Ik in ieder geval wel!

Hardlopen om 7:00 uur in de ochtend

‘Vies en plakkend warm’, zo zou ik afgelopen week omschrijven. Om deze reden besloten mijn (jarige) hardloopvriendinnetje en ik een keer om 7:00 uur in de ochtend een rondje te maken. We liepen 7 kilometer op rustig tempo en kletsen natuurlijk weer aan een stuk door. 😉 Het was vroeg in de ochtend al flink zweten maar toen ik in de middag naar buiten ging was ik HEEL BLIJ dat ik mijn ronde al gemaakt had!

‘Ik kan niet kiezen snacks’

Rond een uurtje of vier kreeg ik trek. Had ik zin in hartig? Zoet? Ik wist het niet. Daarom koos ik voor een aantal rijstwafels met verschillend beleg. Van kaas met komkommer tot hummus met ei en van paprika sandwichspread (die ik minder lekker vond) tot Nutella met aardbeien. YUM! Welke zou jij kiezen?

Uitreiking van mijn masterdiploma

Afgelopen vrijdag 28 juni 2019 mocht ik dan eindelijk mijn masterdiploma in ontvangst nemen. Na 5,5 jaar studeren ben ik nu toch echt helemaal klaar. En het fijne is, ik heb ondertussen ook al een baan gevonden! Vanaf augustus zal ik als leerkracht aan de slag gaan in het Speciaal Onderwijs. Dit vind ik best wel spannend maar ik heb er tegelijk heel veel zin in!

‘Successen wil ik vieren’

Ik had het als een van de doelen opgeschreven voor mijn 25e levensjaar: ‘successen wil ik vieren!’ Om deze reden reserveerden ik gisteren een plekje bij de Pelgrim in Nijmegen om hier heerlijk met mijn familie en vrienden te borrelen. Van Nacho’s met guacamole tot bitterballen met mosterd, frisse wijntjes en lekkere toetjes. PROOST!

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article

Geef een reactie