Friday favourites #132

Afgelopen week kreeg ik een aantal gouden cadeautjes van mijn lieve vriendje, ouders en broertjes. Daarnaast had ik een heerlijke en zonnige chilldag met vriendinnen (en iets te veel borrels), liep ik 15 kilometer in de hitte, sloot ik een periode vol leermomenten af en startte ik een nieuw hoofdstuk! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Nieuwe sieraden van mijn lieve vriend, ouders en mijn broertjes!

Voor mijn 24e verjaardag én het behalen van mijn masterdiploma, ontving ik afgelopen week een aantal cadeautjes. De gouden (grove) armband kreeg ik van mijn ouders, het kleine gouden armbandje van van mijn broertjes en de ring van mijn lieve vriendje. Ik ben hier heel erg blij mee bedankt!

Met een koud biertje aan een strandje met vriendinnen!

Op zaterdag zou het een zonnige dag worden. Nou, dat werd het! We maakten goed gebruik van onze vrije zaterdag door met een sixpack koude Radler op het strandje neer te ploffen. Om 15:00 uur verplaatsen we ons natuurlijk wel richting een televisie om de Oranje Leeuwinnen naar de volgende ronde te schreeuwen! Dat gelukt is, YES!

Borrelen op de zaterdagavond!

We sloten deze gezellige zonnige zaterdag af op het terras waar we met heerlijke hapjes en drankjes niet veel anders gedaan hebben dan geborreld! Van heerlijke zoete aardappelfrietjes tot een schaal nacho’s en van Mexicaanse quesadillas tot kleurrijke cocktails. Ik heb genoten.

Uitzicht op de Waalkade

Wanneer de zon ondergaat is dit plaatje nog mooier. Soms wanneer ik hier wandel vergeet ik even dat het een stukje Nederland is…

Een glas koud water na een 15 km rondje door de hitte!

Op zondag zou het wederom warm worden. Deze keer stond er voor mij geen stranddag op de planning maar een duurloop van 15 kilometers… Help! Ik probeerde vroeg te vertrekken maar zoals altijd in het weekend had ik daar moeite mee, ha-ha. Uiteindelijk lukte het me om rond 9:00 de deur uit te gaan. Behalve dat ik me kapotzweette ging de ronde nog best oké maar dit glas koud water achteraf was intens GENIETEN!

Een positieve afsluiting en tegelijk nieuw hoofdstuk!

Op woensdag nam ik afscheid op de school waar ik de afgelopen twee maanden in groep 5/6 heb ingevallen. Ik heb hier ontzettend veel mogen leren dat ik in de toekomst mooi kan meenemen.

Een dag later, op de donderdag had ik een ‘doorschuif ochtend’ op de school waar ik vanaf volgend schooljaar zal gaan werken. Dit betekent dat de kinderen die ik volgend jaar in de klas krijg, een ochtendje kwamen ‘proefdraaien’. Niet alleen spannend voor de kinderen, maar ook voor mij als beginnende juf! Het is namelijk mijn eerste ervaring in het Speciaal Onderwijs (cluster 4). Behalve de spanning heb ik ook ontzettend veel zin om hier volgend jaar met een nieuwe frisse start te kunnen beginnen!

Een pakketje waar ik als ‘pindakaasliefhebber’ heel blij van word!

Afgelopen week ontving ik ook dit pakketje. AHH hier ben ik blij mee! Als pindakaas liefhebber moet ik natuurlijk al deze smaken een keer uitproberen. Ik ben vooral benieuwd naar de ‘Dadel met kaneel’, ‘witte chocolade’ en ‘koffie zeezout’. Een smaak die mij minder lekker lijkt is ‘knoflook ui’, of dat zo is daar zal ik snel achter komen. 😉 Bedankt De Pindakaaswinkel! Ik laat jullie horen welke mijn favoriet is!

Laat het me weten in een reactie als het je leuk lijkt als ik een win-actie regel!

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

 

There is 1 comment for this article
  1. Amanda van der Meer 5 juli 2019 14:46

    Pindakaas = life, dus ja heel leuk haha!

Geef een reactie