WIN-actie Bowflex dumbbell set t.w.v. €499,- !

Bowflex vroeg aan mij of ik de ‘SelectTech dumbbell set‘ voor mijn blog wil reviewen. Dit vind ik tof om te doen maar omdat ik het product ook erg prijzig vind, heb ik gevraagd om een win-actie. Dat vindt Bowflex een goed idee dus kan ik één van jullie binnenkort blij maken. Want ja, deze dumbbell set is wel heel erg handig! In dit blogje vertel ik je waarom ik dit product zo tof vind en maak ik bekend hoe je mee kunt doen met de win-actie. Let’s go!

De ‘SelectTech dumbbell set’ vind ik ideaal voor een thuis workout!

Sommige mensen vinden het om verschillende redenen fijn om thuis te sporten. Je kunt prima een workout doen met je eigen lichaamsgewicht of kleine accessoires zoals weerstandsbanden en/of een yogamatje maar wanneer je aan de slag wilt met gewichten, wordt het lastiger. Allereerst moet je de ruimte hebben om een kamer of hoek om te bouwen tot een mini-sportschooltje en ten tweede moet je wel een aantal verschillende dumbbells aanschaffen wil je gevarieerde oefeningen met gewichten kunnen doen…

Om thuis te kunnen sporten mét gewichten vind ik de ‘SelectTech dumbbell set‘ van Bowflex ideaal! Deze dumbbell set bestaat namelijk uit één paar gewichten die door middel van draaiknoppen aan de zijkant gemakkelijk te verstellen zijn van 2 tot 24 kilogram. Op deze manier heb je niet meerdere losse gewichten nodig om een gevarieerde thuisworkout te kunnen doen. Met de verstelbare set kun je eenvoudig van de ene oefeningen naar de andere oefeningen schakelen en steeds een beetje meer gewicht toevoegen.

Het enige minpunt wat ik kan bedenken is de prijs. De dumbbell set, bestaande uit twee paar dumbbells is namelijk via Bowflex te bestellen voor €499,-. Aan de ene kant vind ik dit enorm prijzig, en ben ik ervan bewust dat niet iedereen dit zomaar kan aanschaffen. Aan de andere kant kan het een goede investering zijn aangezien je met deze set dumbbells thuis aan de slag kunt met verschillende oefeningen!

Zo doe je mee met de win-actie!

Zou je graag de SelectTech dumbbell set willen winnen? Hieronder lees je hoe je mee kunt doen:

1. Volg mij op Instagram @jipsanders
2. Like deze foto op Instagram en tag in een reactie jouw sportmaatje met wie je deze gewichten zou willen uitproberen!

Volgende week maandag om 18:00 uur maak ik de winnaar bekend!

Ben je benieuwd geworden naar dit product en zou je er meer over willen lezen? Klik hier om naar de website van Bowflex te gaan. Je mag mij natuurlijk ook altijd een berichtje sturen via mijn Instagram @jipsanders.

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Pingback: Friday favourites #133 – Jipsanders.com
  2. Pingback: Winnaar Bowflex SelectTech Dumbbell set. – Jipsanders.com

Geef een reactie