Friday favourites #133

Ik ontmoette medehardlopers en -bloggers, proostte op vier jaar verkering, liep van Arnhem helemaal naar Nijmegen en maakte heerlijke Griekse moussaka maar dan met een eigen twist… Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week? Let’s go!

Medehardlopers en -bloggers ontmoeten!

Voor mijn blog word ik zo af en toe uitgenodigd voor events. Ik merk dat ik daar altijd zoveel energie van krijg! Nieuwe mensen ontmoeten, vaak met dezelfde passie… Social media kan mooi zijn! Wat ik afgelopen zaterdag precies deed met deze medehardlopers en -bloggers? Dat kun je teruglezen in dit artikel! 🙂

Trots op onze oranje vrouwen!

Ik zal eerlijk zijn, de oranjeleeuwinnen hebben me verrast! Op basis van de halve finales van het vrouwenvoetbal WK 2019 had ik niet veel vertrouwen in een spannende wedstrijd. Naar mijn mening is Amerika een stapje verder qua vrouwenvoetbal (en niet te vergeten: een veel groter land!) Maar wat hebben de Nederlandse vrouwen gestreden! Ik ben heel trots dat het vrouwenvoetbal op deze manier steeds een beetje meer op de kaart wordt gezet.

Zoveel reacties op de Bowflexx-winactie!

Ik heb wel vaker een win-actie gedaan maar niet met ZOVEEL reacties! Ik snap het wel, de SelectTech dumbbellset is ook wel echt een heel tof en handig ding. In deze blog lees je tot wanneer en hoe je nog mee kunt doen #fingerscrossed.

Helemaal gerend van Arnhem naar huis in Nijmegen!

Met de marathon steeds dichter in zicht, worden de duurlopen steeds een beetje langer. Op zich gaan de trainingen prima maar ik merk dat er nu ook een mentaal stukje bij komt kijken. Want hoe moet ik mezelf in hemelsnaam vermaken tijdens een twee uur durende hardloopronde? Muziek luisteren ben ik op een gegeven moment ook wel klaar mee en de omgeving heb ik ook wel een keer gezien…

Ik besloot het afgelopen week anders te doen en pakte de trein richting Arnhem om vanaf hier weer terug naar mijn appartementje in Nijmegen te rennen. De laatste kilometers vielen me zwaar mede door een valsplat stuk, harde wind en een aantal stoplichten die iedere keer net op rood stonden. Al met al, is het me gelukt om de 18 kilometers te voltooien. Wat was ik blij dat ik thuis was!

Een recept eigen maken.

Wat ik misschien wel het leukste onderdeel vind van koken? Een recept je eigen maken! Zo maakte ik deze Griekse moussaka maar verving ik het gehakt door rulstukjes en maakte ik het recept af met parmezaan in plaats van geraspte belegen kaas. YUM! Dit was lekker.

Vier jaar verkering!

Het vriendje en ik vierden afgelopen week dat we vier jaar verkering hebben. Dit deden we met iets waar we allebei heel erg van houden: VOER! We genoten van Mexicaanse hapjes zoals Nacho’s en empanadas bij Pacho in Nijmegen. Een hele toffe hotspot die nog niet zo lang bestaat maar naar onze mening echt een aanrader is!

Dat waren ze. Nu ga ik weekend vieren.

Leuk dat je hebt meegekeken naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week! 🙂

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie