Winnaar Bowflex SelectTech Dumbbell set.

Precies een week geleden zette ik deze win-actie voor de Bowflex SelectTech Dumbbell set online. Ik weet dat het een tof ding is, maar ZOVEEL REACTIES had ik niet verwacht. Meer dan 1000 om precies te zijn. Heb je meegedaan met deze win-actie? Kijk dan snel verder of jij de gelukkige winnaar bent! 😉

Zoveel enthousiasme is natuurlijk leuk maar maakt het kiezen voor mij wel een stuk moeilijker. Ik heb het mezelf maar makkelijk en voor iedereen zo eerlijk mogelijk gemaakt door Google generator een willekeurig getal te laten kiezen. Vervolgens was het reacties tellen (pff, wat een werk) en kwam ik uit op de volgende winnaar:

Gefeliciteerd!

@Marjoleinderksen Jij bent de gelukkige winnaar van de Bowflex SelectTech Dumbbell set ter waarde van 499 euro! Gefeliciteerd. Ik hoop dat je er (samen met je sportmaatjes) veel plezier van hebt! 😉

Het liefste zou ik natuurlijk iedereen zo’n toffe dumbbell set gunnen maar helaas ik mocht er maar eentje weggeven. Ik wil je in ieder geval heel erg bedanken voor het meedoen!

Ook wil ik Bowflex bedanken voor het mogelijk maken van deze toffe win-actie!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie