Friday favourites #134

Afgelopen weekend liep ik samen met mijn hardlooptrainer mijn allereerste training op de baan, keek ik een hele middag naar sport op de televisie, las ik een boek in één ruk uit en deed ik dansjes tijdens de Vierdaagse(feesten) in Nijmegen! In friday favourites nummer 134 blik ik terug op de volgende favoriete momentjes:

Persoonlijke training op de baan!


In deze nieuwe Berlijn update vertel ik welke training mijn hardlooptrainer en ik afgelopen zondagochtend precies deden op de baan. Nu ik een eerste opzet van deze blog aan het schrijven ben, is het donderdagmiddag en voel ik nog steeds de spieren in mijn hamstrings… Dat zegt genoeg over de training denk ik, ha-ha. Bovendien vertel ik in de update over mijn  grootste leermomenten van de afgelopen trainingsperiode.

Zondagmiddag: sport kijken vanaf de bank!

Photo by John Fornander on Unsplash

De middag na mijn hardlooptraining lag ik uitgeteld op de bank. Mijn benen en hoofd wilden helemaal niets meer. Gelukkig hoefde dat ook niet en kon ik vanaf de bank heerlijk zappen tussen Formule 1 en de Wimbledon finale. En dat was spannend!

Een spannend boek in één keer kunnen uitlezen!


De ene keer heb je een boek waar je nauwelijks doorheen komt, de andere keer is het verhaal zo spannend dat je het boek in één ruk uit leest. Afgelopen week startte ik in het boek ‘Rio Grande‘, een literaire thriller geschreven door Nathalie Pagie die gaat over een spannende roadtrip door Mexico. Een undercoveragent en journalist proberen de leider van een drugsbende uit te schakelen en dat gaat niet helemaal zoals gepland… Ben je op zoek naar een spannend verhaal dat lekker wegleest? Dan vind ik dit boek zeker een aanrader!

De Vierdaagse feesten 2019 in Nijmegen!

Het is weer zover! De Vierdaagse(feesten) in Nijmegen. Ieder jaar in juli lopen duizenden mensen de vierdaagse van 30, 40 of 50 kilometers per dag. Daarnaast zijn er ook nog duizenden feestgangers. Kortom, de hele stad staat op stelten. Op iedere hoek van de straat is een podium waar verschillende optredens worden gegeven, er zijn gezellige terrasjes, leuke eetkraampjes, kermisattracties en nog veel meer. Wat ik het leukste vind van allemaal? Dat er voor ieder wat wils is! Zo zie je meer jeugd aan de Waalkade, hangt er een festivalsfeer met veel studenten bij het Labyrinth, zijn weer wat oudere mensen aan het feesten op de grote markt en ga zo maar door! Het liefste loop ik rondjes en proef ik overal de sfeer. Ben je nog nooit naar de Vierdaagse(feesten) in Nijmegen geweest? Zet het dan vast voor volgend jaar in je agenda! 😉

Heel veel lekkere ontbijtjes!


Afgelopen week maakte ik iedere dag een ander ‘gezond’ ontbijtje. Ingrediënten waar ik het liefste mijn ontbijtjes mee maak zijn: havermout, kwark, banaan, appel, ei, kaneel, pindakaas, rozijnen, (ongezoete) amandelmelk, rood fruit, honing en nootjes. Hoewel ik een aantal standaard ontbijtjes heb, vind ik het ook altijd leuk om hiermee te variëren. Op deze manier ontdek ik steeds weer nieuwe lekkere receptjes. Kun je wel wat ontbijtinspiratie gebruiken? In deze blog vind je alle receptjes op een rij! 🙂

Welk ontbijtje lijkt jou het lekkerste?

Fijn weekend!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie