Mijn workout playlist augustus 2019.

Om mezelf te blijven motiveren om te sporten maak ik ongeveer om de maand een nieuwe workout playlist. Met steeds weer nieuwe muziek stap ik toch eerder de deur uit voor bijvoorbeeld een hardloopronde of training in de sportschool. Wat ik het leukste vind om te luisteren tijdens het sporten? Muziek met een goede beat, oude gouden songs die ik kan meezingen en hier en daar een fout nummer. Ben je op zoek naar inspiratie voor fijne nummers voor tijdens het sporten? Hieronder deel ik mijn nieuwe playlist! 🙂

1. Harder – Jax Jones, Bebe Rexha

2. Old Town Road (remix) – Lil Nas X, Billy Ray Cyrus

3. Hoe het danst – Marco Borsato, Armin van Buuren, Davina Michelle

4. GUAP – Boef, Dopebwoy

5. Bad Guy – Billie Eilish

6. Designers – IlliassOpDeBeat, Dopebwoy, LouiVos

7. I Don’t Care – Ed Sheeran, Justin Bieber

8. Moment – Kriss Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Tabitha

9. Rescue Me – OneRepublic

10. Herres – Sevn Alias

11. Nobody – Martin Jensen, James Arthur

12. I’m so tired… – Lauv, Troye Sivan

13. Geven aan mijn neven – Childsplay, Mula B, IliassOpDeBeat

14. Costa Rica – Benjamin Ingrosso

15. Cross Me – Ed Sheeran, Chance the Rapper, PnB Rock

16. Wow – Post Malone

17. Reünie – Snelle

18. DRUP –  Bizzey

19. Truth Hurts – Lizzo

20. Piece Of Your Heart – MEDUZA, Good-boys

21. Loco Contigo – DJ Snake, J. Balvin, Tyga

22. Zegen – Jairzinho

23. Kibbelingkraam – Snelle

24. Vannacht – STUK, Wolter Kroes

25. Traag – Bizy, Jozo, Kraantje Pappie

26. How Far I’ll Go – Da Tweekaz

27. Badman Ollo – Bizzey, Yung Felix, Josylvio, 3robi

28. Para Voce – Gregor Salto, Curio Capoeira

29. Meli Meli – Ali B, Numidia, Ronnie Flex

30. Hey Schatje – Yes-R, Soesi B

31. Vlinders – Brainpower, Dicecream

32. Gasolina – Daddy Yankee, Barrio Fino

33. Eejeejo! – Darryl, Ali B, Soumia, R.I.O.

34. Me Boy – Yes-R, Lange Frans

35. Slaap – The Opposites

Dat waren ze! Bijna twee uur aan muziek voor tijdens het sporten. Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke nummers. DUSSS welke moet ik volgens jou écht nog toevoegen aan deze lijst? Laat het me weten zodat ik bovenstaande lijst kan uitbreiden! (Of een toffe nieuwe kam maken).

Je kunt deze lijst trouwens ook op Spotify vinden onder de naam ‘JIPS workoutplaylist #1‘.

Liefs,
Jip

There are 2 comments for this article
  1. Pingback: 5x mijn tips om een duurloop mentaal vol te houden! – Jipsanders.com
  2. Pingback: 5x mijn tips om een lange duurloop mentaal vol te houden – Jipsanders.com

Geef een reactie