JIPS weekdagboek #137

52 gelopen kilometers, veel eten buiten de deur (oeps), een grote schoonmaak in het studentenhuis en knutselen op een regenachtige zaterdag. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Langste duurloop met mijn hardloopvriendinnetje!

Mijn duurlopen worden vanaf nu steeds langer en daarom vond ik het heel fijn dat ik vandaag niet weer in mijn eentje hoefde te hollen. We maakten uiteindelijk een ronde van 22.5 kilometers door de Brabantse natuur en dat is meteen mijn langste duurloop tot nu toe. De benen waren verzuurd maar gelukkig liepen we redelijk gemakkelijk! Dit gaat de goede kant op!

Dinsdag ‘buiten de deur eten dag’.

Dinsdag had ik afgesproken met mijn lieve mama bij Anne & Max in Eindhoven. Het plan was eigenlijk om te brunchen maar het werd uiteindelijk zo laat dat we er rond lunchtijd pas waren . Ik had thuis maar een klein ontbijt op dus je raadt het al: ik had BERE honger. Om deze reden bestelden we na ons ontbijtje nog een club sandwich om te delen maar die viel iets groter uit dan dat we hadden verwacht . Tevreden en tonnetje rond liepen we weer naar buiten.

In de avond had ik afgesproken met een aantal lieve vriendinnetjes om ergens een hapje samen te eten. We belandden bij Downtown in Eindhoven en ik dacht meteen ‘waarom ben ik hier niet eerder geweest?!’ Deze plek is zo tof! Downtown is een soort foodmarkt met in iedere hoek een andere keuken. Van Italiaanse pizza’s tot sushi en van Mexicaanse Nacho’s tot oesters… Er is van alles wat en de ene ronde was nog lekkerder dan de andere.

Ben je in de buurt van Eindhoven? Dan vind ik zowel ‘Anne&Max’ als ‘Downtown’ een dikke vette aanrader!

Grote schoonmaak in het studentenhuis!

‘Dat doen we wel even’, nou niet dus! Na ruim VIJF uur poetsen waren we pas klaar. Van de meterkast tot het toilet en van de douche tot alle kastjes in de keuken. Letterlijk ALLES is uitgeruimd, uitgezocht, gesorteerd en gepoetst. Het was dus even wat werk maar dan heb je ook wat. En ik moet zeggen ik merk meteen dat ik rustiger in mijn hoofd ben met een opgeruimd en schoon huis. Zijn er meer mensen die dit herkennen?

Knutselen op een regenachtige zaterdag…

Voor een verjaardag had ik bedacht iets leuks in elkaar te knutselen. Net als bij de grote schoonmaak was dit iets meer werk dan ik vooraf had ingeschat… Gelukkig voor mij regende het buiten waardoor ik het eigenlijk wel fijn vond om de hele dag binnen aan te rommelen.

Eten en wegwaaien met lieve Instagramvriendinnetjes!

Op zaterdag vertrok ik richting Utrecht voor een date met twee vriendinnen die ik via Instagram heb leren kennen. We hebben een gezamenlijke hobby, namelijk: hardlopen en wilden in eerste instantie samen een rondje hollen. Uiteindelijk kwamen we tot de verstandige conclusie dat we alledrie wel een rustdag konden gebruiken. Gelukkig hebben we nog een andere gezamenlijke hobby: eten! Na een gezellige dag ben ik weer teruggewaaid naar Nijmegen.

Hopelijk heb jij ook een fijne week gehad! Wat was jouw favoriete moment?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie