JIPS weekdagboek #138

Afgelopen week heb ik een aantal voorbereidingsdagen gehad op mijn nieuwe werk, had ik een foto- en videoshoot op de Zuidas in Amsterdam, genoot ik van een heerlijke datenight met pizza én liep ik in mijn uppie een 26 kilometerronde! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Shooten voor de nieuwe collectie van STOX

Dinsdag reisde ik af naar de Zuidas in Amsterdam voor een foto- en videoshoot voor de nieuwe collectie van STOX Energy Socks. Ik draag deze compressiesokken vrijwel altijd tijdens mijn hardlooptrainingen. Ten eerste ter preventie voor pijntjes omdat ik erg blessuregevoelig ben. Daarnaast heb ik het idee dat het helpt tegen stijve kuiten en spierpijn. Ik vond het heel tof om een keer aan de slag te gaan met een professioneel camerateam en ben ook erg benieuwd naar het resultaat! Ik hoop jullie binnenkort wat beelden te laten zien.

Een productieve dag!

Soms wil het niet lukken maar er zijn (gelukkig) ook dagen dat ik mijn to do’s in een rap tempo kan afstrepen. Dat tweede lukte mij afgelopen woensdag en zoals je ziet word ik daar heel blij van!

De perfecte datenight

Een etentje buiten de deur of een avondje naar de bioscoop zijn leuke dates maar soms vind ik het ook gewoon lekker om thuis te blijven. Mijn vriend en ik hadden allebei een drukke week achter de rug en besloten daarom voor een datenight te gaan met zelfgemaakte pizza op bed en Netflix! Op dit moment kijken we naar de serie ‘Blacklist’.

26 kilometers in mijn uppie!

IK WAS ZENUWACHTIG voor deze ochtend. Waarom? Ik liep eerder al een 22.5 km ronde maar dat was met een vriendinnetje samen en ik weet dat ik zo’n afstand in mijn eentje een stuk pittiger vind. Vanwege het regenachtige weer stelde ik de geplande duurloop uit van de ochtend naar de middag waardoor ik eigenlijk alleen maar zenuwachtiger werd… Ik besloot niet te ver van huis te rennen maar verschillende omliggende dorpen af te gaan. Zo liep ik naar Gerwen, Lieshout, Son en Breugel, Nederwetten en weer terug naar Nuenen. Ik ren niet vaak in deze omgeving en dat deed me goed want ik heb me in de 2 uur en 34 minuten nauwelijks verveeld en kwam zonder gekke pijntjes weer thuis aan!

Gezonde spanning 

Eindelijk kan ik met mijn nieuwe baan gaan beginnen! Ik ga aan de slag als leerkracht in het speciaal onderwijs en ben afgelopen week al een beetje begonnen met de voorbereidingen voor het komende schooljaar. Ik merk wel een gezonde spanning want ik weet natuurlijk nog niet precies hoe ik het zal gaan vinden en wat ik allemaal tegen ga komen. Ik heb in ieder geval zin om aan de slag te gaan!

Wat was jouw favoriete momentje van afgelopen week? Laat het me weten in een reactie onder dit artikel of via mijn instagram!

Fijne week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie