JIPS weekdagboek #141

Van een interessante EMB-bloedtest tot een interview voor InDeBuurt.nl (Nijmegen) en van een 32 kilometer hardlooptraining tot een leuk programma op de zondagavond. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Meer inzicht in mijn gezondheid

Een tijdje terug liet ik een EMB-bloedtest afnemen bij Stella. Maandag kreeg ik hier de uitslag van en dat vond ik super interessant! Waarom? Omdat het mij meer inzicht heeft gegeven in mijn gezondheid. Door deze test weet ik nu bijvoorbeeld van welke vitamines en mineralen mijn lichaam wel wat meer kan gebruiken. Wil je meer informatie over deze test of mijn resultaten? Klik hier om naar het uitgebreide artikel te gaan.

Interview met In De Buurt.nl (Nijmegen)

‘De Nijmeegse blogger en Insta-influencer Jip: ‘Ook wij fitgirls staan in de kroeg’

Ik vind het tof om zo nu en dan een interview te doen. Het geeft me namelijk vaak nieuwe inzichten of doet me laten beseffen hoe dankaar ik mag zijn dat ik met mijn hobby geld kan verdienen. In het interview met In De Buurt.nl vertel ik onder andere hoe ik ooit ben begonnen met mijn blog, wat de insteek is van mijn content, hoe samenwerkingen verlopen én wat ik naast het bloggen nog meer doe. Ben je benieuwd? Je kunt het gehele interview lezen op de website van In de Buurt.nl

Favo toetjes

Vrijdagavond mocht ik ter voorbereiding van de 32 kilometer duurloop (die de ochtend erna gepland stond) zonder schuldgevoel lekker veel eten. Na twee volle borden met risotto genoot ik van ‘Salted karamel brownie’ ijs van Ben & Jerry’s. Geloof me deze ‘light’ variant is alsnog de moeite waard! Hierna had ik nog steeds chocolade cravings dus maakte ik nog een van mijn favo toetje: een rijstwafel met pindakaas en pure chocolade hagelslag! YUM. Wat is jouw favoriete chocoladetoetje?

Toen was het zover! #32km

Wegens een gevoelige knie heb ik de afgelopen week mijn hardlooprondes vervangen door trainingen op de fiets en in het zwembad. Op deze manier heb ik mijn knie eventjes rust gegeven maar hopelijk toch mijn conditie behouden. Zaterdagochtend stond er dan toch weer een ronde op de planning, en wat voor een! 32 kilometers zou ik vandaag in mijn eentje moeten gaan rennen… Ik heb nog niet eerder een 30+ afstand gerend en deze training voelde dan ook een beetje als een generale repetitie voor de marathon. Mijn knie voelde in ieder geval weer een stuk beter en ik had er vertrouwen in.

De eerste twintig kilometers liep ik dan ook best wel fijn. De laatste tien waren uiteindelijk een stuk zwaarder maar met mijn huis in zicht lukte het me toch om de training te voltooien! YES! Deze kilometers heb ik in ieder geval in de benen! Ik maakte trouwens een vlog waarin ik alles vertel over hoe ik zo’n lange duurloop aanpak, van mijn kleding tot de route van voeding tot mijn favoriete hardloopaccessoires. Ben je benieuwd? Zie ‘AL MIJN VOORBEREIDINGEN VOOR EEN LANGE DUURLOOP – Trainingsdagboek Berlijn #6’

Een nieuw seizoen van Expeditie Robinson!

Op de zondagochtend werd ik wakker met spierpijn in vrijwel iedere spier in mijn lichaam. Ook had ik een zere blaar onder mijn kleine teen (vraag me niet hoe ik dat voor elkaar heb gekregen), voelde ik ook weer mijn knie en had ik enorme stijve kuiten. Ik vond dit wel een goed excuus om de hele dag op de bank te liggen met als afsluiter in de avond: Expeditie Robinson! Wie volgt dit programma nog meer?

Al met al, was het een interessante en sportieve week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie