JIPS weekdagboek #142

Ik begon mijn week in het zwembad en eindigde deze met drie borrels. Ook deel ik mijn favoriete sportlegging en vertel ik over een leerzame cursus van werk. Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van afgelopen week?

Zwemmen op de maandagochtend…

Aan het begin van de week had mijn lichaam het nog steeds zwaar van de 32 kilometer die ik op de zaterdag gelopen had. Om mijn spieren een beetje soepel te maken, besloot ik mijn week te starten met een uurtje in het zwembad. Ik zwom 45 minuten in schoolslag op rustig tempo en kon erna met een voldaan en fris gevoel mijn week beginnen!

Een leerzame cursus

Photo by Joanna Kosinska on Unsplash

Nu ik in het Speciaal Onderwijs werk, kom ik in situaties terecht waarbij sprake is van agressie en dreigend geweld. Door het volgen van deze cursus leer ik om zulke situaties in te schatten en hoe ik op een professionele manier (fysiek) moet ingrijpen wanneer dit nodig is. Dinsdag had ik hier een eerste cursusdag voor en dat vond ik super interessant!

Mijn favoriete sportlegging

Misschien herken je het wel, je hebt verschillende (sport)kledingitems in allerlei printjes maar je draagt eigenlijk toch altijd hetzelfde… Zo heb ik een sportlegging in drie basic kleuren die ik het liefste draag en daardoor wekelijks aan heb. Ben je op zoek naar een fijne broek om in te sporten? Deze sportlegging van het merk ICANIWILL is mijn favoriet!

Gespot in de Van Delft pepernoten winkels!

Afgelopen week heb ik meerdere foto’s van jullie gekregen van mij in de etalage van de Van Delft pepernotenfabriek in onder andere Groningen, Maastricht en zelfs in België! Ik vind het natuurlijk superleuk dat jullie mij deze beelden toesturen en ga binnenkort maar eens kijken of ik ook in Nijmegen in de etalage hang!

Mijn startpas voor Berlijn is binnen!

Zoals je ziet had ik op deze foto nog een aantal trainingsweken te gaan maar ondertussen is de marathon in zicht gekomen en heb ik zelfs mijn startpas toegestuurd gekregen! Nu komt het wel echt heel dichtbij! Nog 14 dagen en dan ga ik het gewoon doen, wiehoeee!

Gezellig borrelen en lekker eten

Na een heftige werkweek was ik toe aan weekend. Gelukkig had ik veel leuke dingen gepland. Ik startte de vrijdag met een drankje met collega’s en had erna nog een gezellige borrel met de schoonfamilie. Op zaterdag reisde ik en mijn vriend naar Eindhoven om daar samen met mijn broertje(s) een lekker hapje te eten. Nu is het zondag en ben ik weer opgeladen om komende week te gaan knallen!

Dat waren mijn favoriete momentjes op naar een nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie