Review: Jaybird Tarah Pro wireless sport headphones.

Ik heb weer een toffe gadget getest! Dit keer de ‘Tarah Pro wireless sport headphones‘ van ‘Jaybird‘. De oordopjes draag ik voornamelijk tijdens het sporten dus dit is ook hoe ik ze getest heb. Ben je benieuwd naar mijn mening over deze draadloze oordopjes? Lees dan snel verder!

Algemene informatie product

  • Batterijlevensduur van 14 uur
  • Zweetbestendig en waterdicht
  • Eersteklas geluid met aangepaste toonregelaar (equalizer)
  • Mogelijkheid om mee te bellen
  • Magnetische kliksluiting
  • Sportkoord van stof
  • Prijs: 159,00 euro

Mijn pluspunten

Hieronder vind je een rijtje met dingen die ik top vind aan de Tarah Pro wireless sport headphones:

– Super goede geluidskwaliteit
Toen ik het geluid dat uit deze oordopjes komt voor het eerst hoorde, viel het me meteen op: wat een goede kwaliteit! Je hoort goed de beat en geen geruis, wat ik belangrijk vind voor tijdens het hardlopen.

– Blijft goed in je oren zitten
Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van in-ear dopjes maar deze blijven op de een of andere manier prima in mijn oren zitten. Ook tijdens het hardlopen.

– Je kunt ermee rennen in de regen
De oordopjes zijn waterdicht wat super fijn is als je veel hardloopt in de buitenlucht. Met deze oordopjes hoef ik dus geen rekening te houden met eventueel regenachtig weer maar ik kan ze ten alle tijden gebruiken. Dat is voor mij zeker een pluspunt aangezien oordopjes vaak niet waterdicht zijn.

– Je kunt er makkelijk mee bellen
Je kunt makkelijk met de oordopjes bellen, het geluid is goed en de persoon aan de lijn kan mij goed verstaan.

Mijn minpunten

De volgende dingen vind ik minder fijn aan de Tarah Pro wireless sport headphones:

– Ik vind ze best wel prijzig
De oordopjes zijn verkrijgbaar voor 159,00 euro, wat ik best wel duur vind. Als je ze veel gebruikt kan dit natuurlijk wel een goede investering zijn want zoals ik hierboven al beschreef, vind ik de geluidskwaliteit super en blijven ze ook tijdens het sporten goed in de oren zitten.

– Je moet ze opladen
Ben je oordopjes met draadjes gewend? Dan moet je er misschien aan wennen dat je deze oordopjes moet opladen. Gelukkig gaat de batterij wel 14 uur mee.

– Je hoort niet veel van de omgeving
Wat mij opvalt, is dat ik weinig van de omgeving hoor wanneer ik deze oordopjes in mijn oren draag. Dit komt denk ik door het feit dat de oordopjes stevig in mijn oren zitten. Tijdens het hardlopen is het natuurlijk altijd uitkijken voor het verkeer om je heen maar onbewust ga je denk ik toch vaak op het geluid af… Met deze oordopjes is het dus een beetje extra oppassen voor je omgeving…

Al met al vind ik de geluidskwaliteit van de oordopjes super en vind ik het ook fijn dat de oordopjes goed blijven zitten en te gebruiken zijn voor het hardlopen wanneer het regent. Daarentegen vind ik de oordopjes aan de prijzige kant en vind ik het een nadeel dat ik weinig van de omgeving hoor wanneer ik deze oordopjes draag.

Meer informatie over deze Tarah Pro wireless sportheadphones kun je hier op de website van Jaybird vinden.

Heb je nog andere vragen over deze gadget? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen (@jipsanders.com@outlook.com) of mij een berichtje sturen via mijn Instagram! ?

Liefs,
Jip

* Deze gadget heb ik van Tarah Pro gekregen.

be the first to comment on this article

Geef een reactie