JIPS weekdagboek #143

Van veel bewuste rustmomentjes tot gezellige dagen met collega’s en van mijn laatste langere hardloopronde voor de marathon tot mijn favoriete Netflixserie op dit moment! Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week?

Avondjes bankhangen

Op het gebied van sporten heb ik de afgelopen jaren geleerd goed te luisteren naar mijn lichaam. Ik plan rustdagen bewust in en zorg hiermee dat mijn lichaam goed kan herstellen voor een volgende training. Op mentaal gebied vind ik dit soms nog lastig. Ik heb bijvoorbeeld vaak de neiging om na een werkdag met de kinderen thuis toch nog even dat ene blogje af te schrijven of dat ene mailtje te versturen… Om ook mentaal goed voorbereid te zijn voor de marathon, plande ik afgelopen week verschillende verplichte relax-avondjes in, waarbij ik niks anders deed dan op de bank liggen met een bord eten en Netflix aan!

Workshop schilderen

Afgelopen week had ik twee ‘teambuildingsdagen’ met mijn collega’s van mijn nieuwe werk. Wat ik erg prettig vond want met een fijn team om je heen wordt het werken een stuk aangenamer gemaakt. We deden verschillende workshops, deden een speurtocht door de stad en bouwden uiteindelijk een gezellig feestje!

Tijdens de eerste dag was ik ingedeeld bij de workshop ‘creatief’. Samen met een aantal andere collega’s kregen we de opdracht om met verf een oog zo realistisch mogelijk na te schilderen. In het begin had ik niet heel veel vertrouwen maar ik moet zeggen dat ik best wel trots ben op mijn eindresultaat!

Laatste langere duurloop voor de marathon! #15km

Op zaterdag liep ik mijn laatste langere duurloop voor de marathon in Berlijn. Inclusief warming-up en cooling-down liep ik uiteindelijk 15 kilometers. Volgende week loop ik nog een keer 10 kilometers en twee dagen voor de marathon nog een kleine losloopronde voor het gevoel. Dan moet ik er toch echt aan gaan geloven!

Mijn favoriete Netflixserie met het vriendje en pizza

Ook aan het einde van deze week moest ik op mentaal gebied even een stapje terug doen. Ik zou graag een keertje de stad in willen voor een leuk feestje maar tegelijkertijd merkte ik ook dat ik moe was. Ik plande samen met mijn vriend een datenight, gewoon gezellig thuis op de bank met mijn favoriete Netflixserie op dit moment: Blacklist! Hoewel ik seizoen twee een beetje langdradig begon te vinden, is het begin van seizoen weer superspannend! Om de datenight helemaal af te maken, aten we ook pizza. YUM!

Fijne nieuwe week!

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie