JIPS weekdagboek #144

Tranen van zowel pijn als geluk tijdens en na de marathon in Berlijn, mijn eerste wijntje na twee maanden zonder alcohol en een bezoekje aan de kapper… Kijk je mee naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week? Let’s go!

Ik heb de marathon in Berlijn uitgelopen!!!

Natuurlijk staat dit moment in mijn favorietenlijstje van de afgelopen week! Nog steeds besef ik soms niet helemaal dat ik een marathon heb uitgelopen… Ik vond het een enorm tof avontuur met zowel mooie als moeilijke momenten. Ik wil iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor alle lieve berichtjes en succeswensen. Ik kijk er met een glimlach (en heel veel spierpijn) op terug! Ben je benieuwd naar hoe de marathon ging? Het wedstrijdverslag vind je hier.

Liefste supporters!

Het is tof dat duizenden mensen langs de kant staan te schreeuwen maar de plekken waar mijn supporters van thuis stonden, zijn toch echt punten waar ik steeds naar toe leefde. Ik wist van te voren waar ze zouden staan en was daar mentaal helemaal opgefocust, om een high-five te geven en ze even te kunnen zien! BEDANKT!

Eerste wijntje na twee maanden…

Tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen had ik ZO’N erge kater dat ik een besluit nam: tot de marathon in Berlijn zou ik GEEN alcohol meer drinken.

Tijdens het trainen voor een marathon kun je best wel met mate een biertje of wijntje drinken maar ik weet dat ik het mezelf hier moeilijk mee maak. Want één glaasje, worden er bij mij al gauw twee en uiteindelijk tóch iets meer dan vooraf gepland. Om er even helemaal voor te gaan, besloot ik de laatste weken geen alcohol te drinken.

Dag van de leraar

Afgelopen donderdag was het de dag van de leraar en ontdekte ik deze lekkere Tony’s reep in mijn postvakje. De smaak ‘kaneelbiscuit melk’ is helemaal goedgekeurd!

Jeugdsentiment: Mario Kart!

Sinds kort hebben wij in ons studentenhuis een GameCube mét het spelletje Mario Kart. Welk knopje welke functie heeft, kon ik me niet precies meer herinneren maar na één rondje racen kreeg ik het alweer onder de knie. Als kind heb ik dit uren, dagen, wekenlang gespeeld wat geresulteerd heeft in het feit dat ik alle racebanen 15 jaren later nog steeds tot in de detail uit mijn hoofd weet. OEPS…

Een bezoekje aan de kapper.

Het was weer een tijdje geleden dat ik naar de kapper ben geweest. Ik besloot er een stuk af te laten halen en het voelt weer helemaal fris en fruitig!

Vlogbeelden

Ik wist dat ik tijdens het rennen van de marathon beelden met de Go Pro had gemaakt maar had geen idee of dit bruikbaar beeldmateriaal was. Een aantal dagen na mijn marathon bekeek ik de beelden en wat ben ik blij dat ik onderweg het een en ander gefilmd heb! Ik heb het stuk van de marathon in mijn eigen vlog denk ik al 10 keer bekeken en krijg steeds weer tranen in mijn ogen… Ik vind dit leuk om met jullie te delen maar ook tof voor mezelf voor later als herinnering!

Toen was de week alweer voorbij! Wat was jouw favoriete moment?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie