JIPS weekdagboek #145

Het is weer maandag! Dat betekent dat ik weer terugkijk naar mijn favoriete momentjes van de afgelopen week! Zo vond ik een héél tof kaartje in de brievenbus, keek ik mijn favoriete Netflixserie onder het genot van een stuk verjaardagstaart, deed ik weer een aantal fijne krachttrainingen en begon ik mijn vakantie langs de kant bij de (halve) marathon in Eindhoven! Leuk dat je weer meekijkt. Let’s go!

Een wel héél tof kaartje!

Afgelopen week ontving ik een wel héél tof kaartje, wat mij deed beseffen hoe leuk het eigenlijk is om kaartjes in de brievenbus te vinden. Tegenwoordig stuur ik succeswensen eigenlijk altijd via WhatsApp maar dit is natuurlijk extra speciaal. Het toffe kaartje is getekend door Carmen, die ik al sinds de middelbare school ken. Ze heeft nu een eigen bedrijfje waarmee ze onder andere illustraties maakt in opdracht en (kinder-)boeken illustreert. Naar aanleiding van mijn marathonprestatie in Berlijn maakte ze bovenstaand persoonlijke kaartje dat ik ZO TOF vind, dat ik het ga inlijsten en ophangen! Klik hier om naar de website van Carmen te gaan.

Appeltaart en Blacklist

Afgelopen woensdag was mijn lieve vriend jarig, dat vierden we met een hele avond Blacklist (ja, daar zijn we nog steeds mee bezig) en appeltaart op bed! Welke serie kijk jij op dit moment?

Krachttraining op de vroege morgen.

Het hardlopen staat op dit moment op een lager pitje. Ten eerste omdat ik er na Berlijn even klaar mee was en ten tweede omdat mijn knie het rennen van een marathon niet zo leuk vond. In plaats van hardlooprondjes sta ik nu een aantal keren per week in de sportschool om het trainen met gewichten weer op te pakken zoals ik voorheen deed en dat bevalt me heel erg goed!

Ik heb een weekje herfstvakantie!

Photo by Pro Church Media on Unsplash

Als leerkracht in het (speciaal) onderwijs heb ik herfstvakantie! Ik moet zeggen dat ik daar ook écht aan toe was. Sinds de marathon in Berlijn heb ik nog geen tijd gehad om écht even volledig rust te pakken. Ik verwacht dan ook dat de vermoeidheid er pas uitkomt wanneer ik echt even helemaal niks doe. Wat ik allemaal heb gepland de komende week? Op een aantal ontbijt- , lunch- en dinnerdates dus niet veel!

Aanmoedigen lopers (halve) marathon in Eindhoven!

Dit keer liep ik niet zelf maar stond ik langs de kant om alle deelnemers van de (halve) marathon in Eindhoven aan te moedigen! Ik vond het heel tof om zo’n hardloopevenement eens van de andere kant te bekijken. Omdat ik zelf ervaren heb hoe fijn het is om toegejuicht te worden, heb ik heel hard langs de kant staan schreeuwen en klappen. Nadat iedereen gefinisht was, dronken we nog een paar biertjes en een paar uur later stonden we opeens in de kroeg. Kortom, het was een dag vol Brabantse gezelligheid!

Liefs,
Jip en toch wel een kleine kater…

be the first to comment on this article

Geef een reactie