JIPS weekdagboek #147

In mijn weekdagboekje #147 deel ik graag met jullie 3 verschillende recepten van mijn favoriete tussendoortje, laat ik je mijn nieuwe hardloopschoenen zien en vertel ik over een gezellige datenight met mijn mama, iets met taart eten in het zonnetje én mijn eerste 10 kilometer hardloopronde sinds tijden (die toch wel iets anders liep dan ik verwachtte)! Let’s go!

Nieuwe recepten van mijn favoriete tussendoortje: bananenbrood

Je hebt het me waarschijnlijk vaker horen zeggen: een plakje bananenbrood is mijn favoriete tussendoortje! De afgelopen weken heb ik geëxperimenteerd met verschillende recepten en mijn 3 favorieten heb ik in een blog op een rijtje gezet. Van een variant met kokos tot pindakaas en een recept met de ingrediënten appel, rozijnen en kaneel… Ben je op zoek naar een lekker en ‘voedzaam’ tussendoortje? Probeer dan echt een keer een van deze bananenbrood recepten uit, want ze zijn heerlijk! 🙂

Nieuwe hardloopschoenen!

Ik besef mij heel goed dat ik met mijn hobby als ‘blogger’ dankbaar moet zijn voor de pakketjes die ik regelmatig thuisgestuurd krijg. Afgelopen week ontving ik deze nieuwe Adidas PULSEBOOST HD winter schoenen en WAUW, wat vind ik deze tof! Dit geeft me wel weer dat extra zetje in de rug dat ik met dit steeds donkere weer echt even nodig heb om de deur uit te gaan voor een hardloopronde!

Datenight met mama

Samen met mijn lieve mama luidde ik mijn weekend in met een (vega) burger en zoete aardappelfrietjes! We aten deze bij Moenen op de Grote markt in Nijmegen, een sfeervol (eet)café met ook veel lekkere biertjes en wijntjes.

Helder weer

Een frisse lucht mét een zonnetje, daar werd ik afgelopen zaterdag heel vrolijk van!

Taart en eindeloze gesprekken

Ik werd nog vrolijker door deze stuk taart en mijn vriendinnetje. Ook al is het eind oktober, we hebben heerlijk buiten kunnen zitten!

Eindelijk weer een 10 km rondje!

Hoewel ik een 10 kilometer ronde twee maanden zag als een ‘kort rondje’, voelde het nu weer als een lange loop! Ha-ha… Op zondagochtend wilde ik hier weer een poging aan wagen en trok ik mijn hardloopschoenen aan. Ik liep de eerste kilometers heerlijk op mijn gemak en besloot een keer een andere afslag te nemen dan dat ik normaal doe. Ik hoopte hierdoor op een parallelweg terecht te komen met iets meer natuur dan mijn huidige route maar in plaats daarvan kwam ik midden in een bos terecht waar ik nog niet eerder was geweest. Hierdoor moest ik even stoppen om Google Maps te raadplegen maar uiteindelijk ben ik heel blij dat ik weer een mooie nieuwe route heb ontdekt. Want wat was het hier mooi!

Ren jij altijd hetzelfde rondje? Of kies jij ook soms voor een onbekende weg?

Fijne week!

Liefs,
Jip

There is 1 comment for this article

Geef een reactie