Review: sport earphones – Adidas

In dit artikel review ik weer een ander paar oordopjes, namelijk: de Adidas FWD-01 sport earphones! Ik heb deze gadget gedragen tijdens zowel krachttrainingen in de sportschool als hardlooprondjes in de buitenlucht. In deze blog geef ik mijn eerlijke mening, let’s go!

Algemene informatie product

  • Batterijlevensduur van 16 uur
  • Muziek wordt gestreamd door een bluetooth-verbinding.
  • Zweetbestendig en waterdicht
  • Sportkoord van stof
  • Opladen via meegeleverde USB
  • Via een app kun je het geluid aanpassen
  • Prijs: 149,00 euro

Mijn pluspunten

De volgende punten vind ik top aan de Adidas FWD-01 sport earphones:

– Goede geluidskwaliteit 
De kwaliteit van het geluid dat uit de oordopjes komt, vind ik top! Ik hoor geen gekraak, maar wel een goede bas. Vooral tijdens hardlooptrainingen kan ik dit goed gebruiken. Daarnaast kun je een app downloaden waarmee je via een equalizer het geluid naar eigen wens kunt aanpassen.

– Stevig
In tegenstelling tot vele andere sport earphones, blijven deze oordopjes stevig in mijn oren zitten. Zelfs wanneer ik een sprintje trek, een aantal keer op en neer spring of met mijn hoofd schud. Er worden silicone oorvleugels en oorpluggen in 4 verschillende maten meegeleverd, zodat je de oordopjes kunt aanpassen tot jouw gewenste pasvorm.

– Zweet- en regenbestendig
Ik vind het een groot voordeel dat de oordopjes waterdicht zijn. Vooral nu ik in het najaar veel in de buitenlucht loop, krijg ik regelmatig een regenbui over me heen. Met de Adidas FWD-01 sport earphones hoef ik dus geen rekening te houden met het weer!

– Handige besturing
Tijden het sporten kun je de oordopjes gemakkelijk bedienen. Door één keer op het middelste knopje te drukken, kun je de muziek aan/uit zetten of pauzeren, wanneer je twee of drie keer op het middelste knopje drukt ga je na de vorige of het volgende nummer en met de hogere/lagere knop kun je het volume wijzigen. Kortom, je kunt de muziek aanpassen zonder te stoppen met je workout!

Mijn minpunten

Hieronder lees je een aantal punten die ik minder fijn vind aan de Adidas FWD-01 sport earphones:

– Niet goedkoop
Zoals je in het begin van dit artikel kon lezen, is de prijs van deze gadget 149,00 euro.

– Je moet ze opladen
In tegenstelling tot oordopjes mét een draad moet je deze earphones af en toe opladen. Maar dat heb je natuurlijk bij alle draadloze oordopjes…

– Er hangt toch nog een koord aan
De oordopjes zijn draadloos maar zijn nog wel met elkaar verbonden door middel van een koord. Op de een of andere manier voel ik me nog net iets vrijer om te bewegen wanneer ik oordopjes draag geheel zonder draad of koord maar dit is denk ik ieders persoonlijke voorkeur.

Al met al, ben ik zeer tevreden over deze gadget! De oordopjes blijven (ook tijdens het hardlopen) stevig in de oren zitten, iets wat ik heel belangrijk vind voor tijdens het sporten. Daarnaast is de gadget zweet- en waterbestendig én leveren ze een goede geluidskwaliteit. Het is wel een investering, maar dan heb je ook wat. Meer informatie over deze Adidas FWD-01 sport earphones vind je hier op de website van Coolblue.

Heb je nog andere vragen over deze gadget? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen (@jipsanders.com@outlook.com) of mij een berichtje sturen via mijn Instagram! ?

Liefs,
Jip

* Dit artikel bevat een betaalde samenwerking met Coolblue.

There is 1 comment for this article
  1. Pingback: 8x mijn favoriete hardloopaccessoires! – Jipsanders.com

Geef een reactie