JIPS weekdagboek #149

Afgelopen week was weer een leuke en diverse week. Zo had ik video opnames in Amsterdam, vertel ik waarom ik meedeed aan de onderwijsstaking en zette ik op mijn eigen manier weer een stapje in de goede richting op het gebied van duurzaamheid. Hieronder lees je er meer over, let’s go!

Video opnames voor Kruidvat

Afgelopen maandag had ik ik een ander soort samenwerking voor mijn blog dan dat ik normaal doe. Zo heb ik regelmatig een fotoshoot voor een merk of product of bezoek ik verschillende evenementen, maar deze ochtend stond er een video-opname voor Kruidvat op de planning. In een super mooie woning in het centrum van Amsterdam ging ik samen met een heel team aan de slag. Ik moest koken en praten voor de camera tegelijk, wat af en toe iets te veel multitasken was, maar uiteindelijk denk ik dat we een toffe video hebben gemaakt. Wanneer deze klaar is, zul je deze voorbij zien komen op mijn Instagram! šŸ˜‰

Staken voor meer investering in het onderwijs

Afgelopen woensdag legde ook ik mijn werk in het onderwijs neer. Mijn nieuwe baan in het (speciale) onderwijs vind ik super tof en (samen met mijn leerlingen) leer ik hier enorm veel van, maar wat ik ook ervaar is dat ik na schooltijd vooral bezig ben met de administratieve rompslompĀ dan dat ik de tijd heb om mijn lessen eens goed voor te bereiden… Ik hoef niet meer salaris en vind het prima om overuren te maken maar eis wel dat er meer structurele ondersteuning komt zodat onze kinderen het onderwijs krijgen dat ze verdienen!!!

Hardlooprondje tijdens zonsondergang

Afgelopen donderdag trok ik toen ik thuis kwam direct mijn hardloopschoenen aan en ging ik de deur uit voor een ronde terwijl de zon onderging. Ik ben zonder twijfel een ochtendloper maar dit uitzicht vond ik wel heel erg tof!

Uitwasbare watjes Holland en Barret

Op mijn eigen manier ben ik bezig met duurzaamheid. Zo eet ik steeds minder vlees en probeer ik met een aantal simpele veranderingen mijn steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Afgelopen week zag ik uitwasbare wattenschijfjes bij de Holland & Barrett en ik besloot deze uit te proberen. Ik gebruik namelijk dagelijks wattenschijfjes om make-up van mijn gezicht te halen. De watjes voelen iets anders aan en blijven (nadat ik ze gewassen heb) niet helemaal wit zoals je ze hier op de foto te ziet, maar ik krijg mijn gezicht er goed schoon en vind dit dus een fijne vervanging van de wattenschijfjes die je steeds maar weer de prullenbak in gooit! #TipvanJip

Bagels, juices en vriendinnen

De week sloot ik af met een gezellige lunchdate met mijn vriendinnen uit Eindhoven. We aten verrukkelijke bagels (echt een aanrader!) en kletsten heel wat bij. Een heerlijke zaterdag als je het mij vraagt!

PERFECT hardloopweer

Ja, mijn tweede hardloopronde van de week behoort ook tot mijn favorieten! Waarom? Omdat het afgelopen zondag een perfect weertje was om buiten te zijn! Ik liep 11 kilometers naar de uitwedstrijd van het vriendje om hen aan te moedigen (en ging vervolgens wel met de auto terug).

Ben jij afgelopen zondag ook het zonnetje in geweest?

Liefs,
Jip

be the first to comment on this article

Geef een reactie