JIPS weekdagboek #150

Mijn favoriete momentjes van de afgelopen week hebben te maken met onder andere een nieuwe serie die ik in slechts drie dagen uitkeek, een heerlijke pompoenrisotto die ik maakte, een toffe win-actie die ik organiseer én een ronde die ik samen met Maartje liep. Kijk je mee? Let’s go!

Pompoenrisotto met geitenkaas

Dit blijft mijn favoriete herfst recept: pompoenrisotto met geitenkaas! Geloof me, het smaakte lekkerder dan dat het er op de foto uit ziet… 😉 Je moet er wel even de keuken voor induiken maar tot nu toe vond ik het dat iedere keer waard. Zal ik het receptje delen?

Win-actie Van Delft Pepernoten!

Ook dit jaar mocht ik weer een win-actie organiseren voor de Van Delft pepernotenfabriek! Onder deze Instagrampost lees je hoe je 5 (!) zakjes pepernoten kunt winnen zodat jij je ook dit jaar in de decembermaand lekker kunt smullen. Je kunt meedoen tot aanstaande vrijdag 22 november 20:00 uur. Met wie zou jij je misselijk willen eten?

Een hardloopronde met Maartje!

Het was pikkedonker toen op mijn zaterdagochtend om 6:45 uur de wekker ging. Ik had op dit moment ook echt even spijt maar dat gevoel verdween al snel toen ik tijdens de zonsopgang richting Maartjes’ huis fietste. Ik genoot van de frisse lucht, de stilte en ochtenddauw boven de oranje en roze horizon, WAUW! We liepen (en kletsten) precies 10 kilometers door een bosrijke omgeving en vond het uiteindelijk een heerlijke sportieve ochtend.

De 12 van Schouwendam.

Ken je de serie ‘De 12 van Oldenheim‘? Daar is dus een opvolger van gekomen, genaamd: ‘De 12 van Schouwendam‘! De serie is te zien op Videoland en bestaat uit tien verschillende afleveringen. Het verhaal gaat over de mysterieuze verdwijning van twee tieners. Na 25 jaar komt een man naar het dorp die beweert dat hij een van de twee verdwenen tieners is. Hij gaat op onderzoek uit en graaft steeds dieper in het verleden van het dorp. Beetje bij beetje komt de steeds meer van de waarheid naar boven. Ik wilde ZO graag het einde weten, dat ik slechts drie dagen nodig had om de serie uit te kijken. Oeps, ha-ha. Een aanrader dus.

Feestje in zicht!

Photo by Vishnu R Nair on Unsplash

Aankomend weekend staat er een feestje op de planning waar ik de komende week lekker naartoe kan leven. Waar kijk jij op dit moment naar uit?

Dit waren alweer mijn favoriete momentjes van de week.
Happy new monday! Maak er weer een mooie week van vol toffe momenten en mooie herinneringen.

Liefs,
Jip

 

be the first to comment on this article

Geef een reactie